Ennyi idő alatt megromolhat az étel?










Egyébként több ponton elég homályos a történet, és ettől függően akár meg is romolhatott.
Egyáltalán miért kellett külön leszűrni egy adag levest??!!
A húsleves alapból gluténmentes, nem a szűréstől lesz az!
A tészta az, ami tartalmaz glutént, de azt meg alapból csakis tálaláskor kell belerakni, nem kell belefőzni.
Szóval elég össze-vissza ez a főzés technika.
Már az is szokatlan, hogy egész éjszaka fő a leves.
Semmi értelme.





Akkor viszont simán megromolhatott.
Ha egész éjszakára otthagyta volna, pötyögősen főni, akkor nem lett volna baja, vagy ha hűtőbe teszi, de ha egy ételt sokat tárolják 40-50 fokon az a legrosszabb!
A tészta belefőzéssel csak rátett egy lapáttal, azt mindig külön kell főzni, a főzővíztől leöblíteni, lecsepegtetni, és külön, lefedve hűtőben tárolni.
A levesbe belefőtt lisztes cucc nagyon könnyen megromlik!
Így nem csodálom, hogy a magadén nem érezted azt a szagot, a tiédben nem volt, ami megromoljon.
Nem tudom kitől tanult főzni édesanyád, és nem sértésnek szánom, de van hova fejlődnie.
Ezek elég alapvető dolgok, amiket leírtam.
Érdekes ez a levestésztás dolog, mert a párom családján kívül még sosem láttam ezt, hogy külön van a tészta meg a leves. :)
Egyébként az enyémbe is bele lett főzve a tészta, csak az én tésztám nem tojásos.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!