Nem tudtok véletlenül olyan ételeket, amit sütés-főzés nélkül lehet elkészíteni (iskolában), és esetleg kapcsolódik a lovagkorhoz?
Minimális főzés szinte mindenhez kell. Anélkül csak max. a nyers zöldség jöhet szóval, szóval ez elég hülye ötlet.
Vagy vigyél kenyeret, azzal nem kell szórakoznotok, aránylag olcsó is. Meg pár üveg sört/bort, meglesz a hangulat :D
#1: Dehogy csak a nyers zöldség... Rengeteg édességet és egyéb ételt lehet készíteni nyersen. Ezt főleg azóta tudom, hogy találkoztam a nyersvegán konyhával, persze nyers nemvegán ételek is léteznek...
Lovagkorit sajnos nem tudok. S nem tudom, mit jelent a "nagyon különleges". Mi a szituáció, mire kell? :)
A lovagkorban is sütöttek-főztek, nem nyersen ették az ételeket. Szedj össze füstölt dolgokat, mert akkor füstöléssel tartósítottak: sonka, hal, szalonna.
Túrót, tojást biztos fogyasztottak.
A gyümölcsöket aszalással tartósították.
És süss élesztő nélküli lepényt. S ha ezeket felviszed, akkor lovagkori tálat tudsz varázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!