Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ismeri valaki ezeket a szakács...

Ismeri valaki ezeket a szakácskönyveket? Vannak képek a receptekhez?

Figyelt kérdés

mindkettőnek van több része is:

[link]

[link]

2013. jún. 7. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek van egy-egy olyan könyve, amelyben nemcsak kiragadott receptjei vannak (pl. sütemények, sültek vagy akármi), hanem a komplett, eredetileg (valamikor réges-régen) egy kötetben megjelent könyveik.

Ezek, amikre te rátaláltál, már azoknak csak egy-egy része.

"Szakmai = szakács" körökben ma legjobbnak Horváth Ilonát tartjuk, tehát inkább javaslom, hogy az ő komplett, teljes körű könyvét keresd.

Őutána én személy szerint Pelle Józsefnét tartom a következőnek a sorban, és csak azután jön Frank Júlia. Nálam. :)))

2013. jún. 7. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt mentsd el, Horváth Ilona teljes könyve, amíg nem tudod esetleg megvenni, akkor a gépedről tudod olvasni. Most görgesd végig, és nézd meg a tartalom-jegyzékét, ha itt-ott belekatt, akkor nyílnak az oldalak és olvasható rengeteg jó és a kezdő-haladó szakácsok részére is használható, megszívlelendő jótanácsok.

2013. jún. 7. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Horváth Ilonának a 'nagykönyve' megvan, csak ugye abban nincsenek képek. és én az a típus vagyok, aki látni is akarja előre, hogy mégis mit készít.

de természetesen ment a zöld kéz és köszönöm!

2013. jún. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!