Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Visszafizetési garancia...

Visszafizetési garancia élelmiszerekre?

Figyelt kérdés
Hogyan működnek ezek? Több ilyen reklám is van, hogy ha nem ízlik, akkor visszaadják az árát meg étteremben is olvastam olyat, ha nem ízlik visszafizetik. Ennyi erővel megveszem, megeszem, aztán meg vissza kérem a pénzem. Aki már élt ezzel a lehetőséggel annak a válaszát várom.
2013. nov. 16. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
NEM, NEM eszed meg, csak megkóstolod - és ha nem ízlik, nem kell kifizetni.
2013. nov. 16. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Az élelmiszert nem tudom hogy működik, gondolom nem a bolt állja a számlát, hanem a termék gyártója, ha van ilyen reklám tevékenység, akkor a bolt visszafizeti az árat, a boltnak meg visszafizeti a gyártó... gondolom.

Amiben viszont biztos vagyok, hogy egy étteremben senkit nem fogsz ilyen olcsó trükkel hülyének nézni, mert ha valami nem ízlik, az az első falat után nem ízlik, nem akkor találod ki, mikor már megetted.

Szóval ha mondjuk hiányzik a kajának több mint 5-10 %-a, (így ránézésre) abban biztos lehetsz, hogy azt, (valamire való helyen) kifizettetik veled.

2013. nov. 16. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem így müködik ahogy gondolod :

Ha étteremben mindent megeszel akkor ízlet és nem kapod vissza az árát :

Az élelmiszereknél ,pedig ha még jó a szavatossága és haza viszed ,kiderül ,hogy íz romlása van ,vagy nem ehető akkor ha blokkal együtt vissza viszed a terméket vissza kapod az árát .

Mi pont most jártunk ,így a kaccsa májal : megvettük az 1kg májat haza hoztuk kisütöttük ,és annyira kisült a zsír a májbol ,hogy 15dkg maradt : Felhívtuk az áruházat elmondtuk ,hogy mi történt : be kellett vinni ,a blokott ,a sült májat : A májat azért kellett vinni ,mert bevizságálásra elküldik ,a termelőhöz,és az áruház is ahol vettük bevizságálja. Mi rögtön vissza kaptuk az árát..

2013. nov. 16. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző, én arra gondoltam, mikor úgy is reklámoznak valami terméket, hogy ha nem ízlik, visszafizetik az árát.

Amiről te beszélsz, azt a fogyasztóvédelem szabályozza.

De vannak ilyen promóciók, hogy a gyártó vállal garanciát. Én úgy értettem, arra érti a kérdező.

2013. nov. 16. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt Angliában megcsinálják azt hogy megeszik, hagynak 1-2 falatot és azt mondják, hogy én márpedig nem fizetek, mert nem volt jó az étel.

Sajnos ez itt így megy, szerintem meg marha nagy hülyeség. :/

2013. nov. 16. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon is megcsinálják a bunkóbb vendégek a csicskább helyeken.

Ezért is írtam, hogy valamire való helyen ilyet nem csinálnak meg.

Egy étteremnek se tesz jót hosszú távon, ha minden hülyének, meg lehúzós zsiványnak igazat ad.

Változik a vendégkör, veszít a presztizséből, lealacsonyítja az ott dolgozókat, velük együtt az egész helyet.

Egy magára adó helyen ilyet nem tűrnek el.

De azért van ellenpélda.

2013. nov. 17. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!