Ha egy cég a weboldalán pénz visszafizetési garanciát ígér, amit aztán nem tart be, ám a megrendelője egy Kft, aki nem minősül fogyasztónak, milyen jogorvoslati lehetőségei vannak?
Cégünk megrendelt egy szolgáltatást nagyon sok pénzért.
A szolgáltató és köztünk vita lépett fel a teljesítést illetően.
A cég weboldalán és reklámjaiban többször említ pénz visszafizetési garanciát. Mégsem hajlandó visszafizetni a pénzt.
Milyen jogszabályra kell hivatkozni.
A prémiumom múlik rajta! Sajnos én voltam aki az interneten keresve megtaláltam ezt a céget.
Tehetek-e panaszt valahol?
Ha olyan hamis informaciokat tartalmaz a reklam mely befolyasolja felhasznalokat a valasztasukban akkor a Gazdasagi Verseny hivatal foglalkozik az ugyel.
Az hogy mennyire meriti ki ezt a doglot nem tudom, bongeszd at a szerzodest elsokent. Szerintem jobban jarsz ha a cegetek ugyvedjehez fordulsz.
A gazdasági versenyhivatal csak a fogyasztókat érintő ügyekkel foglalkozik, a kft nem tartozik a védelme alá - ezt írják.
A honlapon kinn van a pénz visszafizetési garancia. De a szerződésben nem szerepel.
Ha valaki tudna segíteni, ért a témához, nagyon megköszönném!
A prémiumom múlik rajta.
Hát, nem csodálom, ha a garancia ígéretekkel olyan sok céget és embert átvernek.
Itt sincs senki az értelmes választ adott volna.
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!