Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket csináltok a héten? Én...

Miket csináltok a héten? Én ezeket terveztem, szerintetek jó ötletek?

Figyelt kérdés
Holnapra maradék: húsleves sok zöldséggel(kelkáposzta, sárgarépa, zeller, fehérrépa) pulykanyak hússal, cérnametélt és petrezselyemmel megszórva) utána krumplipüré, almás pulykamell szeletek vele sült hagymával.
2013. nov. 10. 21:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Kedd: babgulyás, rizsfelfújt barack lekvárral és csokiöntettel

szerda: babgulyás, sajtos-tejfölös-fokhagymás lángos, kapros-juhtúrós lángos

csütörtök-zöldségleves, bolognai reszelt füstölt sajt

péntek: paradicsomos húsgombóc, csokis, diós, mákos palacsinta vaníllia sodóval, benne mazsola

szombat: gyümölcsleves, tejszínes-húsos tészta füstölt sajttal

Vacsora: gombás-kolbászos rántotta piros paprikával, krumplis tészta uborkával, tejberizs mazsolás almás szósszal, spenótfőzelék tükörtojás és bundás kenyér jó fokhagymásan, rakott brokkoli füstölt sajttal, gombás-paradicsomos-szalámis mini pizza füstölt és edami sajttal megszórva, ketchup, majonéz

reggelik:

melegszendvics, májkrémes kenyér paprikával, főtt tojásos szendvics uborkával, ketchuppal, túrós táska mazsolával megtöltve, sonkás-szalámis-sajtos kenyér, kalács vagy kuglóf kakaóval

desszert mandarin, narancs, alma, dió, mogyoró, és sütök egyik nap gesztenyét is

2013. nov. 10. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Holnapra egyben sült husi lesz és sütök hozzá sült krumplit.

Van még pörkölt, amellé készítek rizibizit majd.

Ennél tovább még nem látom a hetemet, de majd ahogy alakul :)

A te listád nagyon jó :)

2013. nov. 10. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nincs konkrét heti tervem, de ezek lesznek/vannak (van amit ma készítettem el): Kókuszleves, mozzarellás-paradicsomos töltött zsemle, ratatouille, gyömbéres tofu és csirke, mexikói bableves. A többi majd alakul a hét folyamán :)
2013. nov. 10. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon jól hangzanak :)

Hogy van neked vagy nektek erre idő?

2013. nov. 11. 01:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Paradicsomleves, pecsnyehús krumplipürével! A zsírja kenyérre kenve hagymával tökéletes vacsi! Ma ugye Márton nap van, tehát libamell sült lesz, káposztával! Holnap canelloni
2013. nov. 11. 05:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Esténként hideget szoktunk enni, és a főtt ételt két egymás utáni napon hozzuk magunkkal ebédre. Így a heti menű:

ma: rakott karfiol (ez volt már a tegnapi ebéd is)

kedd-szerda: túrós csusza

csütörtök-péntek: tarhonyás hús

Péntekenként megyek vásárolni, úgyhogy pénteken találom ki mindig a következő heti menűt szombattól-péntekig.

2013. nov. 11. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Mindig csodalom, hogy egyesek mennyi energiat es idot kepesek a fozesre szanni. En egyszeruen sajnalom az idot ra,sokkal szivesebben lapozgatok magazint,nezek egy jo filmet vagy rakok fel egy arcpakolast egy nehez nap utan,ezert legtobbszor rendelek. Bevalik,mert marad masra idom es tenyleg valtozatosan tudok enni. De neked gratulalok q menuhoz,en akkor sem tudnam elkesziteni,hamas dolgom nem is lenne. Ugyes vagy!:)
2013. nov. 11. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek, de én ennyifélét egy héten biztos se megfőzni, se megenni nem tudnék. Ebédre és vacsorára főtt étel, és mindig más? Ejha. Én kétnaponta főzök, vacsorára hideg vagy virsli, valamilyen rántotta, hétvégén kenyérlángos, ha olyan kedvem van. Reggelire meg péksütemény, házikenyér valamivel.
2013. nov. 11. 10:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én imádok főzni, engem kikapcsol, van, hogy még este 10-11kor is főzök, nagyon szeretek.

óhh nálunk nincs gond ezzel, van aki elpusztítsa:)

Ti is jókat főztök.

2013. nov. 11. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi 2 naponta főzünk.

Ma székelykáposztát csináltam,a kislányom kérésére lesz még pár darab túrós palacsinta is.még nem tudom a további menüt,általában aznap reggel dől el.

2013. nov. 11. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!