Miket csináltok a héten? Én ezeket terveztem, szerintetek jó ötletek?
Kedd: babgulyás, rizsfelfújt barack lekvárral és csokiöntettel
szerda: babgulyás, sajtos-tejfölös-fokhagymás lángos, kapros-juhtúrós lángos
csütörtök-zöldségleves, bolognai reszelt füstölt sajt
péntek: paradicsomos húsgombóc, csokis, diós, mákos palacsinta vaníllia sodóval, benne mazsola
szombat: gyümölcsleves, tejszínes-húsos tészta füstölt sajttal
Vacsora: gombás-kolbászos rántotta piros paprikával, krumplis tészta uborkával, tejberizs mazsolás almás szósszal, spenótfőzelék tükörtojás és bundás kenyér jó fokhagymásan, rakott brokkoli füstölt sajttal, gombás-paradicsomos-szalámis mini pizza füstölt és edami sajttal megszórva, ketchup, majonéz
reggelik:
melegszendvics, májkrémes kenyér paprikával, főtt tojásos szendvics uborkával, ketchuppal, túrós táska mazsolával megtöltve, sonkás-szalámis-sajtos kenyér, kalács vagy kuglóf kakaóval
desszert mandarin, narancs, alma, dió, mogyoró, és sütök egyik nap gesztenyét is
Holnapra egyben sült husi lesz és sütök hozzá sült krumplit.
Van még pörkölt, amellé készítek rizibizit majd.
Ennél tovább még nem látom a hetemet, de majd ahogy alakul :)
A te listád nagyon jó :)
Ezek nagyon jól hangzanak :)
Hogy van neked vagy nektek erre idő?
Esténként hideget szoktunk enni, és a főtt ételt két egymás utáni napon hozzuk magunkkal ebédre. Így a heti menű:
ma: rakott karfiol (ez volt már a tegnapi ebéd is)
kedd-szerda: túrós csusza
csütörtök-péntek: tarhonyás hús
Péntekenként megyek vásárolni, úgyhogy pénteken találom ki mindig a következő heti menűt szombattól-péntekig.
Köszönöm.
Én imádok főzni, engem kikapcsol, van, hogy még este 10-11kor is főzök, nagyon szeretek.
óhh nálunk nincs gond ezzel, van aki elpusztítsa:)
Ti is jókat főztök.
Mi 2 naponta főzünk.
Ma székelykáposztát csináltam,a kislányom kérésére lesz még pár darab túrós palacsinta is.még nem tudom a további menüt,általában aznap reggel dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!