Miből állna az étrendetek, ha valaki támogatná a kívánságaitokat anyagilag?
Minden nap dubarry szeletet ennék besamell mártással,csak cappy őszilét és cappy multivitamint innék.Rengeteg csokit,gyümölcsöt ennék.Főleg epret és banánt!
Jöhet még a somlói galuska,pizza,cigánypecsenye ...stb,stb
A fagyasztónk ált. tele van hússal (anyósomék tartanak disznót, csirkehúst pedig olcsóbban veszem egy helyről ilyennel nincs gond).
Viszont nagyon szeretem a tenger gyümölcseit főleg a rákot és a tintahalat, a különleges és eredeti sajtokat (mert amit a tesco-ban meg a lidl-ben megveszünk trappista, az közel sem igazi).
valamelyik válaszadó írta, hogy megkóstolná a 80-100%-os csokikat - neki üzenem, hogy én egyszer vettem egy 100%-os Lindt csokit, hogy majd milyen finom lesz és ááááááááá borzalmas volt, mintha egy darab összepréselt keserű kakaópor kockát kaptam volna be :D:D hát, lehet, hogy valakinek ez ízlik, de szerintem iszonyú rossz :D nem is tudtam vele mit kezdeni, felolvasztottam és kakaónak megittuk :D
nade, hogy a kérdésre válaszoljak - szeretem a tenger gyümölcseit, meg a lazacot, ezeket többet ennék
több joghurtot, túrókrémet, gyümölcslevet, különleges gyümölcsöket, zöldségeket ennénk - pl imádom az avokádót, friss ananászt, licsit, gránátalmát...
húsból most mindig csirkét (főleg szárny, comb), pulykát eszünk, de ha nem lenne olyan drága, akkor többször ennénk bárányt, borjút
a sajtokat, felvágottat én nem szeretem, alkoholt nem iszunk, úgyhogy az nem hiányzik :P
a kérdezőnek mondom: én is imádom a tejet, minden reggel fél literrel kezdem a napot reggelire :) és nem olyan vészes az ára, mert amikor akciós, akkor bevásárolok belőle vagy 3 kartonnal (pl a Tescoban most hétvégén 105 ft volt, de szokott 99 is lenni)
és akkor nem a legolcsóbbat venném meg mindenből, mert 5 forinttal olcsóbb, mint a másik
majdnem ugyanazt, mint a kérdés kiírója.
sajna, cukorbeteg vagyok, így sok kajás dolgon nem tudok spórolni. viszont ha több pénzem lenne, sokkal változatosabban tudnék egészségesen táplálkozni.
mindenféle
- zöldséget és
- gyümölcsöt ennék
- sajtok is jöhetnek, de a kéksajtok stb. társaságához már nem nagyon ragaszkodom. helyettük különleges gombákat próbálnék ki
- csirkemell, pulykamell orrvérzésig, havonta 2-szer marhahúsleves
- csirkemellsonkát reggelire
- és rengeteg tejet innék, ha a cukorbetegség megengedné
- édesség, nyalánkság: nem nagyon érdekel, nem vagyok édesszájú.
továbbra is otthon főznék, nem rendelnék futártól, mert imádok főzőcskézni. viszont ha gazdag lennék, minden nap főznék, és izgalmas, különleges recepteket próbálnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!