Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek, menyire fontos a...

Szerintetek, menyire fontos a pasiknak, hogy finom kajákat főzzünk?

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 08:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindenki finom izu kajat szeretne enni,ez nem pasi fuggo,en magam is nagyon valogatos vagyok,csak azt eszem meg,ami tenyleg izlik.

Egyebkent a parom nem varja el tolem,hogy fozzek, nem zavarja ha rendelunk,vagy etterembe megyunk,esetleg hideg kaja van. A lenyeg,hogy minosegi,finom etel keruljon ele,hogy honnan,az mar mindegy. Inkabb veszunk bolti termeket,ha az finomabb,mint,hogy otthon keszitsunk valamit,ami kevesbe izlik.

2013. okt. 24. 09:50
 12/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Nem igaz,hogy mindenki szereti a finom kajákat.

Az exem pl csak a mekis kaját szereti,pedig az anyukája nagyon finomakat főzött,én imádtam ott enni,jó dolgokat tanultam el.

Ő mégis mindig a mekibe akart menni...

2013. okt. 24. 09:59
 13/13 doboszoli ***** válasza:

A negyedik válaszolóval nagyon egyetértek!!

Hímnemű egyedként azért elboldogulok a konyhában,de ha a nejem elém tesz valami finom ételt, szívesen veszem, megdicsérem érte.Tehát a kérdésre: szerintem fontos!

(és a négyes válaszának második része is, ami a "lejjebb könnyebb" dologól szól.DD)

2013. okt. 24. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!