Szerintetek, menyire fontos a pasiknak, hogy finom kajákat főzzünk?
Mindenki finom izu kajat szeretne enni,ez nem pasi fuggo,en magam is nagyon valogatos vagyok,csak azt eszem meg,ami tenyleg izlik.
Egyebkent a parom nem varja el tolem,hogy fozzek, nem zavarja ha rendelunk,vagy etterembe megyunk,esetleg hideg kaja van. A lenyeg,hogy minosegi,finom etel keruljon ele,hogy honnan,az mar mindegy. Inkabb veszunk bolti termeket,ha az finomabb,mint,hogy otthon keszitsunk valamit,ami kevesbe izlik.
8-as vagyok
Nem igaz,hogy mindenki szereti a finom kajákat.
Az exem pl csak a mekis kaját szereti,pedig az anyukája nagyon finomakat főzött,én imádtam ott enni,jó dolgokat tanultam el.
Ő mégis mindig a mekibe akart menni...
A negyedik válaszolóval nagyon egyetértek!!
Hímnemű egyedként azért elboldogulok a konyhában,de ha a nejem elém tesz valami finom ételt, szívesen veszem, megdicsérem érte.Tehát a kérdésre: szerintem fontos!
(és a négyes válaszának második része is, ami a "lejjebb könnyebb" dologól szól.DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!