Szerintetek, menyire fontos a pasiknak, hogy finom kajákat főzzünk?
Szerintem egyén függő : Az én férjem imád minden finom ételt : Nem tudom ,hogy vajon van e valami féle összefüggés abban ,hogy ki mit hozott otthonról :
Anyósom nem főz valami jól ,nem érdekli a dolog ,de ő meg is mondja azért kell enni ,hogy müködjünk .Így a férjem nem sok finom ételt evett otthon ,de mindig is érdeklödött ,és kiváncsi ráadásul meg is kostól mindent : Én mindent megtudok főzni ,és állitolag nem is rosszul ,a családom mondja . Olyan fiút is ismerek akiknél mindig minden minőségi ételt ,és nagyon jól főz az anyukája ,de ő nem szerti az ilyen dolgokat lazán elvan szendvicseken..
Jaj hát NAGYON!!! :-D
Én legalábbis imádok jókat enni.
És nem véletlen a mondás, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. (Bár egyesek azt mondják, hogy kicsit lejjebb van egy közvetlenebb út is, de ezt most hagyjuk.)
Persze be kell látni, hogy valóban léteznek ennél fontosabb dolgok is az életben, de higgyétek el, hogy sokkal meghittebb, családiasabb érzés az otthon főzött jóízű ebédet körülülni, mint mirelitet enni, vagy a szomszéd vendéglőbe lemenni, vagy esetleg pizzát rendelni.
Fontos, de nem csak a pasiknak, hanem nekünk csajoknak is nem?
Én is igyekszem, hogy finoman változatosan főzzek, a visszajelzésekből kiindulva elég jól is megy.
Van abban valami amit a kettes ír.
Anyós tud főzni,ehető,de mindenben van egy olyan érzésed,hogy egy kis ettől vagy attól jobb lenne az íze.
És mindig ugyanazokaz főzi.
Párom eleinte mindig azt mondta,hogy csak kaja,ehető legyen és kész.
Én (mások szerint is) jobban főzök,imádok új dolgokat kipróbálni, köszönhető ez annak,hogy nagymamám éttermben dolgozott,és tőle tanultam meg hogy kell igazán inycsiklandozóra készíteni az ételeket.Mióta én főzök páromra, azóta csak ha muszáj,akkor eszik meg anyós főztjét,illetve leszokott a menzáról,ahová évekig járt,inkább viszi az itthonit.És minden egyes nap dicsér,hogy ilyen finomat hogy tudok.(és hányszor hallottam már,hogy de jó hogy nem olyan vagyok mint az x kolléga felesége,aki a zacskós levest is elsózta..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!