Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek napközben, ha...

Mit egyek napközben, ha egeszségesen akarok étkezni, de kevés időm van?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok. Folyton ingazok az otthonom es az egyetem kozott. Gyakran elofordul,hogy ehes vagyok,de nincsen idom sutni/fozni . A junk food nem erdekel.

Megoldasokat varok,valaszaitokat elore is koszonom

2013. okt. 20. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Minden étel egészséges, ha nem állandóan ugyanazt eszed.

Egy szelet kenyér tejföllel vagy joghurttal, vagy egy pohár tejjel.

Vajas kenyér, mellé alma vagy másmilyen gyümölcs.

Nem feltétlen kell főtt étel.

2013. okt. 20. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Mi a tesóimmal a smackre voltunk rákattanva! A marhahúsos csípősre! Leves is, egytálétel is , tök jó volt!
2013. okt. 20. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Hajajj, nem tudom, miket eszel meg és mitől laksz jól, csak magamból tudok kiindulni.

Ha már kulcsszó a gyümölcs és a zöldség, hmm azok nem laktatnának jól (itthon is a zöldségétellel megy el egy óra, majd bekapom és hiányérzetem van.. de olyan finomak :D), de lehet, hogy Te más vagy és kiegészítésnek remekek.

A gyümölcsöt nem nagyon kell cizellálni, én gyakran bekapok egy banánt, ha hosszan utazom és nincs más (bár szoktam pakolni úti ételt). Nem tart sokáig, de addig jó.

Zöldség: egy gyönyörű kápia paprika, benne mondjuk köleskrémmel... Az finom és nem kifejezetten egészségtelen, még glutén sincs benne.

Nekem az úti ételem (megfogható, lehetőleg kalóriadús valami) muffinsütőben sütött magkenyér. Finom, könnyen kezelhető, hozzá sajt vagy vaj, nyers zöldség és elvagyok vele egész nap, ha nagyon muszáj. Fejlesztés alatt áll egy finom sajtos puffancs, amiből egy muffinsütőnyiben lesz vagy 5000 kalória, na az némi zöldséggel és gyümölccsel 3 napi hideg élelem egyetlen sütéssel :D De van sokkal könnyedebb, szintén finom, de nem olyan tartós cucc, feleszem a fél muffinsütővel... Mikor mire van szükség.

2013. okt. 21. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Én mondjuk nem eszem egészségesen, de nem tudsz venni valahol szendvicset? Abból is lehet kapni sok helyen teljes kiőrlésűt, sok zöldséggel. Nem hiszem, hogy egy ilyennel mellélőhetnél. Én általában megoldom egy TUC-cal vagy egy zacskó chipsszel, ha rámjön az éhség. De a büfében árulnak még sütit meg tejtermékeket. Van, hogy veszek egy doboz krémtúrót vagy tejberizst. Nekem ennyi elég, hogy jól lakjak. Vagy viszek itthonról melegszendvicset. Igazából én mikor suliban vagyok reggel 8-tól 5-ig, akkor is max. 2 alkalommal eszek, de inkább csak egyszer. Vagy vigyél magaddal puffasztott rizst. A fitness lady-k nálunk mindig azt zabálják, én a szagától is rosszul vagyok mondjuk...
2013. okt. 21. 01:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ajanlom a cserpes tejivot es a subwayt,ott talalsz egeszseges kaja. De nem nagyon ertem a kerdest. Bolti kajakat irjunk? Ettermeket? Fozes kizarva?
2013. okt. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!