Pizza king? Vélemény?
Időben megérkezett, meleg is volt, DE - mert persze, hogy van egy de -, olyan sós volt, hogy az utolsó 2 szelet ment a kukába. 40 valamennyi centis pizzáról van szó. A többit azért ettem meg, mert éhes voltam, és a végre is szomjas, úgy, hogy minden szelethez legalább 1 nagy pohár vizet meg kellett innom, minden falathoz 1-2 korty. Pedig nehéz olyan embert találni, aki nálam jobban szereti a sós és fűszeres ételeket, de ez brutális volt! Az extra feltét olyan extra volt, hogy kvázi odaköptek rá néhány tenger gyümölcseit (3 nyesedék hal-lapocska szerűség, 3 db kis kagylócska, és egy majdnem egy centis... passzolom micsoda, ennyiből nem tudtam kivenni - ezt egy 40+ centis pizzán.
Nem érte meg a pénzt, és többet nem rendelek a Pizza Kingtől.
Milyen fa**a, hogy 2013 óta a vélemények nem változtak, de azért még mindig kellemesen elvannak. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!