Pizzát mivel kell enni?
Ha nem zsíros a pizza akkor megeszem kézzel.
Ha zsírosabb és folyik összevissza, akkor kés villával.
Van mikor olyan vékony a pizzatészta hogy átázik, na akkor képtelenség kézben tartani.
Ha zsírosabb és folyik, akkor az nem pizza, csak valami hasonló maximum. :)
Kérdező: nem tökmindegy? Mármint nincs rá szabály, mindenki úgy eszi, ahogy akarja. Én néha hamburgert és csirkecombot is eszek késsel-villával, ha úgy tartja kedvem.
A pizzát (vagy hamburger, hot dog stb) Mindenki kézzel eszi kb. Legyenek otthon, barátokkal, utcán vagy a plázában is.
Amúgy viszont elit helyeken késsel, villával kellene enni. Persze elit helyeken nem szoktak pizzát felszolgálni, mert az olyan proli étel...(nem szerintem, én imádom :D )
Sem a pizza, sem a hamburger nem "proli", még a Michelin katalógusba is bőven kerülnek be olyan helyek, amik pizzát vagy hamburgert is kínálnak.
És mit kell foglalkozni azzal, hogy ki mivel eszi? Nem rohadtul mindegy?
6:
Igen, Michelin csillagot pár négyzetméteres büfé is kapott már, szóval nem értem ez hogyan kapcsolódik ahhoz amit mondtam.
Hol nevelkedtél basszus? Mitől nézne már ki hülyén, ha valaki késsel-villával eszi a pizzát??!
Otthon én is kézzel eszem, pizzázóban viszont késsel-villával. Nem tudom, te milyen helyekre jársz, de én eddig nem sok embert láttam, aki pizzázóban kézzel enné...
Nem nagyon érdekel ez a pontozósdi, de vajon abban, hogy " "Proli" helyek nem szoktak michelin csillagot kapni. "
mit lehet lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!