Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pizzát mivel kell enni?

Pizzát mivel kell enni?

Figyelt kérdés
Mert szerintem annyira hülyén néz ki amikor valaki késsel villával elkezdi enni a pizzát .. Engem arra neveltek hogy pizzát fel kell vágni azt úgy betolni.. Pizzázóban meg mindenki kézzel eszi :DDmultkor is olyan hülyén nézett ki hogy a melletünk lévő asztalnál csak simán késsel villával ették .. Nektek mi a véleményetek erről?

2013. szept. 28. 12:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
En nem kajalok sem kezzel, sem utkozben, kocsiban vagy setalva. Engem ugy tanitottak,hogy az ember asztalhou ul,tanyerral, evoeszkozzel es ugy eszik. Nem ' betolja' a kajat a buszmegalloban.
2013. szept. 28. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

11-es, nem tanították meg neked, hogy a csirkecombot papírral/szalvétával megfogva kézzel lehet/illik/szabad enni? :)

Hamburgert és pizzát szintén nem illetlenség kézzel enni. :)

2013. szept. 28. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Kézzel! :)
2013. szept. 29. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A hamburger es a szendvics meg a peksuti persze kezes kaja, de azt se az utcan eszem meg. Mellesleg,ha nem a mekibe mesz,akkor a hamburger melle es a sultkrumpli melle igenis jar evoeszkoz. A csirkecomb nekem evoeszkozos. Nalunk senkit nem lattam kezzel enni. A villan a pure vagy a rizs es a kezedben a comb, vagy hogy?:)
2013. szept. 29. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"Sült csirkecomb esetén csak abban az esetben foghatjuk meg kézzel, ha a végén papírszalag van. Ez egyrészt díszíti az ételt, másrészt lehetőséget biztosít arra, hogy ne zsírozzuk össze kezünket. Megfoghatjuk akkor is, ha kézmosó edény áll rendelkezésre."

Ezt szokták kicsit lazábban értelmezni, és szalvétába tekerni a végét az étteremben. Vagy csak simán megfogni kézzel, és kézmosó edény hiányában elmenni a mosdóba kezet mosni.

2013. szept. 29. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Az meg, hogy nem eszel az utcán, az egy jó szokás. :)
2013. szept. 29. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
:) koszonom. Igazad van, de nekem marad a kes es a villa a combhoz is,mar berogzult:) neked viszont csak akkor szabad kezzel ha a felteteleknek eleget teszel!!!:):):):)
2013. szept. 30. 22:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
:D Rendben, megegyeztünk. :D
2013. szept. 30. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!