Normális, hogy a hűtőben bebarnult a tegnapi avocado krém?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 09:52
1/4 anonim válasza:
igen, sajnos az avokádó hamar oxidálódik
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.De attól még ugyanúgy ehető ugye?
2009. nov. 10. 10:31
3/4 anonim válasza:
Igen, ehetö, csak az optikája nem tökéletes. Máskor ha pici citromlevet kevetsz hozzá, akkor kevésbé fog barnulni.
4/4 anonim válasza:
igen, citrom a megoldás! ugyanígy a csicseriborsó-krémre (humusz) is ezért szoktak. nemcsak finom, de éberen is tartja az ételt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!