S.Ági kérdése:
Melyik a finomabb? Főzött krém, tejszín alapú krém, vagy a vajas krém?
Figyelt kérdés
Tortát szeretnék rendelni a páromnak,de...nem tudom melyik a finomabb! Gesztenyés lenne2010. jún. 12. 19:52
1/6 anonim válasza:
Főzött...ilyen melegben a tejszín eléggé rizikós. Van olyan cuki, aki ilyenkor már nem vállal tejszínes sütit.
Üdv!
3/6 anonim válasza:
Én a főzöttet (3 dkg lisztet, 3 dl tejet, 5 dkg porcukrot felfőz, kihűt. 20 dkg margarint/vajat 5 dkg porcukorral habosra ver. Az "ízesítést" természetétől függően vagy belefőzöm (pl.csoki, dió, karamella) vagy a "hideg félhez" keverem hozzá (pl. gesztenyemassza). A két "felet" összekeverem) szoktam tejszínhabbal tovább lazítani és úgy kenem a tortába :=). Nekünk nagyon bevált, könnyű, habos, finom krém lesz!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettél! Akkor az lesz! Köszi még egyszer!
2010. jún. 12. 20:04
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igy már azért könnyebb a dolgom! :-)
2010. jún. 12. 20:05
6/6 anonim válasza:
Az a paszolástól függ. A gesztenyéhez a tejszín passzol. Mivel viszonylag száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!