Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a finomabb? Főzött...

S.Ági kérdése:

Melyik a finomabb? Főzött krém, tejszín alapú krém, vagy a vajas krém?

Figyelt kérdés
Tortát szeretnék rendelni a páromnak,de...nem tudom melyik a finomabb! Gesztenyés lenne
2010. jún. 12. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Főzött...ilyen melegben a tejszín eléggé rizikós. Van olyan cuki, aki ilyenkor már nem vállal tejszínes sütit.


Üdv!

2010. jún. 12. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen sztem is a főzött krém.
2010. jún. 12. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a főzöttet (3 dkg lisztet, 3 dl tejet, 5 dkg porcukrot felfőz, kihűt. 20 dkg margarint/vajat 5 dkg porcukorral habosra ver. Az "ízesítést" természetétől függően vagy belefőzöm (pl.csoki, dió, karamella) vagy a "hideg félhez" keverem hozzá (pl. gesztenyemassza). A két "felet" összekeverem) szoktam tejszínhabbal tovább lazítani és úgy kenem a tortába :=). Nekünk nagyon bevált, könnyű, habos, finom krém lesz!
2010. jún. 12. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettél! Akkor az lesz! Köszi még egyszer!
2010. jún. 12. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igy már azért könnyebb a dolgom! :-)
2010. jún. 12. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a paszolástól függ. A gesztenyéhez a tejszín passzol. Mivel viszonylag száraz.
2010. jún. 12. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!