A pudingporos vagy a keményítős krém a finomabb a francia krémesben?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 00:15
2/3 anonim válasza:
Mindegy,mert a puddingpor is keményítő,csak ízesítv van.
A legfinomabb a régi módszer:
3 tojássárgáját 6 dk cukorral kikeverni,adni hozzá 6 kanál lisztet,majd 3 dl tejjel felengedni és megfőzni.Közben a tojásfehérjét kemény habbá verni,és a kész krémbe keverni.Vagy vanilia rudat főzni a krémmel,vagy amikor kész,keverni bele vaniliás cukrot.Könnyű és finom lesz a krém.
3/3 anonim válasza:
én mindíg pudingból csinálom, és azzal tuti sikerem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!