Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pudingporos vagy a keményítő...

A pudingporos vagy a keményítős krém a finomabb a francia krémesben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
pudingos sztem:)
2010. ápr. 17. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindegy,mert a puddingpor is keményítő,csak ízesítv van.

A legfinomabb a régi módszer:

3 tojássárgáját 6 dk cukorral kikeverni,adni hozzá 6 kanál lisztet,majd 3 dl tejjel felengedni és megfőzni.Közben a tojásfehérjét kemény habbá verni,és a kész krémbe keverni.Vagy vanilia rudat főzni a krémmel,vagy amikor kész,keverni bele vaniliás cukrot.Könnyű és finom lesz a krém.

2010. ápr. 17. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
én mindíg pudingból csinálom, és azzal tuti sikerem volt
2010. ápr. 17. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!