Honnan, és mit vegyek koleszba?
Túl vagyok az első hónapon, jön a következő hónap, vagyis már itt van. Budapesten vagyok kollégiumos, amit kérdezni szeretnék az az, hogy a kajálást hogyan és mennyiből oldjátok/oldottátok meg, illetve milyen olcsó helyeket tudtok BP egész területén.. (boltok, stb.)
2. kerületben van a kolesz.
Tehát mit, és honnan?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Én vidéken voltam kolis az utolsó évembe mentem oda mert a szüleim elköltöztek és már nem akartam sulit váltani.
Én nekem kajára kb amit úgy vettem meg havi 25-30 ezrem volt. Persze a kollégiumi kajámat, reggeli, ebéd, vacsora, azt anyám fizette azt így nem tudom már mennyi volt mert már eltelt azóta lassan 4 év, de én a közeli Tesco-ban vásároltam be extra kaják után mert az nekem kevés volt amit a kollégiumba kínáltak.
Időnként főztem is ott magamra, szobatársamnak volt mikrója, plusz volt egy konyhánk amit szabadon használhattunk, meg egy közös hűtőnk is.
Én mindenből majdnem a legolcsóbbat vettem, felvágottak, kenyér nekem elég volt 2-3 napig, tojást meg a haverommal hozattam. Így nekem megvolt a kajára valóm, tehát én elvoltam mint a befőtt, mert sokszor hétvégére sem mentem haza egyrészt az ottani házunkban a szobám még nem volt meg csak szanaszét voltak az ottani cuccaim, másrészt én nekem volt hétvégi elfoglaltságom.
Az hogy ott a 2. kerbe milyen lehetőségeid vannak és mennyi pénzed van rá nem tudom, meg az igényei sem ismerem, de mindenképp mérd fel a helyzetet, én nagyobb mennyiségben vásároltam be tartós kajákat az ágynemű tartóban tároltam amiket hűteni kellett azt a hűtőbe tettem egy kis dobozba de ott senki sem piszkálta szerencsére. Aki akart belőle margarint, vagy kenőmájast vagy sajtot belőle az szólt és adtam neki, cserébe én is kaptam mást. De volt amikor anyáméktól hoztam főtt kajákat arra az esetre ha a kollégiumi koszt ehetetlen moslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!