Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Normális dolog ha valaki meg...

Normális dolog ha valaki meg tud enni egy tábla csokit?

Figyelt kérdés

Az édesszájú kategóriába tartozom,és lazán meg tudok enni egy tábla csokit.(nem vagyok rosszul utána,nem émelygek,semmi..)

Ez abnormális dolog,vagy más is meg tud enni egyszerre egy táblát?:D

16/L

(a súlyom hála az égnek normális,mert sportolok)

2013. szept. 24. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amig sportolsz es vekony vagy,addig nem baj,de nem.egeszseges ettol fuggetlenul,mert egy tablabol masfel lesz,majd ketto es igy tovabb. Mertekkel!!!
2013. szept. 24. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Én négyet-ötöt megeszek együltő helyemben, igaz étcsokit.

Ennek ellenére az átlagnál soványabb vagyok valamivel.

Sose volt semmi bajom a csokitól.

2013. szept. 25. 00:22
 13/17 A kérdező kommentje:

igen tudom hogy egészségtelen,próbálok minnél kevesebbszer csokizni,de sajnos imádom :)

lehet venni fogok valami fekete csokit és megpróbálok arra 'átszokni'.

2013. szept. 25. 07:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Fiam egy nagy Milkát is befal, ami ugye háromszor akkora, mint egy tábla csoki. :-))
2013. szept. 25. 07:50
 15/17 anonim ***** válasza:

55 kilós 176 magas nő vagyok (=jó vékony, ráadásul sportolok is), nem hogy egy tábla csokit meg tudok enni egy ültő helyemben ha akarok, de többet is. 16 évesen a 300g-os milka 2-3 napig tartott maximum.

Normális dolog, nyugi :D

2013. szept. 25. 11:31
 16/17 anonim válasza:
Szerintem nem tul jo ennyi cukrot bevinni egyszerre. Es nem a hizas miatt, hanem felborulhat az egyensuly. Pl egyes bakteriumok gombak magas cukorszint mellett elszaporodnak. Szerintem az ok ha egyszer egyszer megeszel egy tablat, de ha mindennap vagy minden masnap eszel az nem biztos hogy egeszseges. Meg vigyazz a fogaidra!
2013. okt. 3. 00:27
 17/17 anonim válasza:

En masfelet is bevagok pedig 13 eves vagyok;

:DDD.az egvilagon semmi baj nincs nyugi!!!;)

2013. okt. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!