Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan étkezel egy nap?

Hogyan étkezel egy nap?

Figyelt kérdés
Megvan egy szokás,hogy reggelizel ebédelsz? Munkahelyen/suliban bárhol mit eszel? Miylen féle ételeket? Mennyire figyelsz,hogy egészséges legyen? Vagy össze-vissza eszel? Hogy lenne jó?
2013. szept. 23. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindig azt eszem, ami épp van. Ez nagyban eltérő, de általában házi koszt.

Nem különösebben figyelünk oda rá, hogy egészséges legyen. Bajom még nem volt belőle.

2013. szept. 24. 03:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Reggeli kimarad.

Ebéd kantinos, közepesen változatos, néha magyaros kaják, máskor egészségesek, megint máskor semleges.

Ebéd és vacsora közt két energiaital, ami nem túl jó, és ha megéhezem valami egyszerű nasi, általában gyümölcs.

Vacsora 1:1:1 arányban vagy meglévő főtt kaja, vagy hideg, vagy valami gyorsan összefőzhető gyorskaja (a zacskós tésztalevesek közül a kiadósabb, koreai verziók, felturbózva a hűtőben található dolgokkal)

Ha a cukros italokról ismét leszoknék nyilván jobb lenne, de így sem vész szerintem, közepes minőségűen eszem.

2013. szept. 24. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Közvetlenül ébredés (7.00) után egy tejeskávé.

Ahogy beértem a munkahelyemre (9.00) egy péksüti, általában sós, néha édes.

Ebéd a munkahelyemen, legtöbbször otthonról hozom, néha rendelek. Hús salátával/zöldséggel, főzelék, tésztafélék, rakott dolgok, tehát gyakorlatilag bármi, kivéve amit nem jó melegíteni (pl. frissen sültek, rántott dolgok).

Este igyekszem keveset enni, inkább "csipegetni", kis sajt, egy fehérjeturmix, egy könnyű saláta. Persze nem mindig sikerül :))

2013. szept. 24. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam még most kezdd kialakulni az étkezési szokásom. Volt korábban egy jól megszokott, jól bevált rutinom, de ez most felborult teljesen.

Reggel, amikor felkelek csak egy pár falatot eszek pl. egy joghurt, 1-2 db keksz vagy egy kis müzli, ill. kávét iszok. Elég korán kelek, olyankor még nincs igazán étvágyam, viszont legközelebb 2,5 óra múlva tudok enni, addig viszont nem nagyon bírnám ki.

A suliba 2-3x eszem, de az egyik étkezésre próbálok egészségesebb dolgot beiktatni, gyümölcsöket, müzlit, ilyesmit. Ezenkívül suliba még szendvicset vagy péksütit szoktam enni.

Általában 4-5 óra között érek haza, ilyenkor szoktam ebédelni. Ez a meleg kaja a nap folyamán, azt eszek, amit anyum főz, de igyekszünk egészségesen, változatosan főzni.

Ez után már nem nagyon eszek, mert a főtt kaja eléggé eltelít. Esetleg zöldséget vagy gyümölcsöt eszek még este, esetleg joghurtot.

2013. szept. 24. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!