Miket tehetnék bele a natúr joghurtba?
Szóval nem szeretem a natúr joghurtot,viszont kéne ennem.Én úgy eszem meg,hogy egy banánt villával összepépesítem és kis adagonként beleteszem a joghurtot közbe jól elkeverem.Teszek bele mézet,fahéjat jól összekeverem.Nagyon finom,nekem nagyon ízlik.Arra lennék kíváncsi,hogy miket tehetnék még bele banánon kívül,amit így összelehet pépesíteni?Ja,és a gabonapehely kilőve,mert allergiás vagyok rá.
köszönöm a válaszokat!
14/L
szia! a kaisersben lehet kapni ilyen lenmagos, és mindenféle magvakból összerakott keveréket, ha belerakod, isteni finom lesz tőle a joghurt, higgy nekem!
eznekívül jó recept még, ha beleraksz aszalt, v friss gyümölcsöt , és mézet, az nagyon finom!! :)
a fentieken túl: néha szoktam még 1-2 csepp vaníliaaromát is tenni, ha gyümölcsökkel turmixolom le a joghurtot. Körtével, barackkal, almával isteni!
finom a joghurt 1 evőkanál túróval és gyümölccsel is.
szoktam még bele zabkorpát is tenni, de ahhoz tényleg kell egy kis elszántság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!