Miket tehetnék bele a natúr joghurtba?
Szóval nem szeretem a natúr joghurtot,viszont kéne ennem.Én úgy eszem meg,hogy egy banánt villával összepépesítem és kis adagonként beleteszem a joghurtot közbe jól elkeverem.Teszek bele mézet,fahéjat jól összekeverem.Nagyon finom,nekem nagyon ízlik.Arra lennék kíváncsi,hogy miket tehetnék még bele banánon kívül,amit így összelehet pépesíteni?Ja,és a gabonapehely kilőve,mert allergiás vagyok rá.
köszönöm a válaszokat!
14/L
hm:) ezt kipróbálom.Én hallottam az almáról is,de azt hogy lehet úgy megcsinálni,mint a banánosat?
köszi a választ!
én ezeket szoktam: málna, eper, vagy szeder
mézes-citromos
botmixerrel tudod leginkább összedolgozni
méz, lekvár vagy szörp
nyáronm vagy késő tavasszal bodzavirág:)
reszelt narancs- vagy citromhéj
(narancshoz fahéj is!)
almát kis kockákra felvágsz, kis almalevet öntesz bele:)
kipróbálhatod a friss rózsaszirmot is, bár nem hiszem, hogy akad még.. vörösrózsának szokták ízesítőnek használni a szirmát. én pl imádom:D
mazsola, aszalt szilva, aszalt sárgabarack, stb
méz+kókuszreszelék
ha szereted a sósat is, tehetsz bele
-uborkát, fokhagymát, hagymát, sót(tzatziki-szerű)
-paradicsomot, kecsapot
-fokhagyma, pirospaprika
-gépsonka, sonka, parizel, csirkedarabok, stb:)
ha sietsz, akkor morzsára törsz mondjuk kókuszos kekszet, elkevered:D
Épp most csináltam répasalit: sárgarépa megpucolva, lereszelve pici só, állni hagyom, levet ereszt, kinyomom.Öntet: joghurt,kicsi bors, kicsi mustár,kicsi édesítő, petrezselyemlevél aprítva.Nagyon finom.Amúgy általába a joghurtot így eszem:
- fahéj + édesítő,
- mazsola,
- őrölt lenmag.
Még két fini recept: fagyasztott meggy, akármilyen gyümi még felolvasztás előtt összeturmixolod joghurttal, és kész az igazi fagyi.
Sósan: pritaminparkika, kígyóubi, gépsonka, esetleg sajt és icipici fűszeres joghurttal nagyon öntöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!