Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket tehetnék bele a natúr...

Miket tehetnék bele a natúr joghurtba?

Figyelt kérdés

Szóval nem szeretem a natúr joghurtot,viszont kéne ennem.Én úgy eszem meg,hogy egy banánt villával összepépesítem és kis adagonként beleteszem a joghurtot közbe jól elkeverem.Teszek bele mézet,fahéjat jól összekeverem.Nagyon finom,nekem nagyon ízlik.Arra lennék kíváncsi,hogy miket tehetnék még bele banánon kívül,amit így összelehet pépesíteni?Ja,és a gabonapehely kilőve,mert allergiás vagyok rá.

köszönöm a válaszokat!

14/L


2009. nov. 5. 18:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
én néha lekvárt szoktam belerakni.olyan lesz mint azok a felkeverős joghurtok, amiknek az alján ilyen cucc van
2009. nov. 5. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 A kérdező kommentje:

hm:) ezt kipróbálom.Én hallottam az almáról is,de azt hogy lehet úgy megcsinálni,mint a banánosat?

köszi a választ!

2009. nov. 5. 18:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mazsolát. Nagyon egészséges és finom élelmiszer.
2009. nov. 5. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

én ezeket szoktam: málna, eper, vagy szeder

mézes-citromos

botmixerrel tudod leginkább összedolgozni

2009. nov. 5. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
barack bár azt nem kell annyira pépesíteni, csak legyen mm es darabokban
2009. nov. 5. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Aszalt gyümölcs,méz.
2009. nov. 5. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 igabcsy ***** válasza:
100%
Ha nem édes ízre vágysz, akkor javaslom a lenmagot. Nagyon jót tesz az emésztésnek. Létezik belőle tört változat is, de egészben is hatásos. Igyál meg utána legalább 1-2 pohár vizet is.
2009. nov. 5. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:

méz, lekvár vagy szörp

nyáronm vagy késő tavasszal bodzavirág:)

reszelt narancs- vagy citromhéj

(narancshoz fahéj is!)

almát kis kockákra felvágsz, kis almalevet öntesz bele:)

kipróbálhatod a friss rózsaszirmot is, bár nem hiszem, hogy akad még.. vörösrózsának szokták ízesítőnek használni a szirmát. én pl imádom:D

mazsola, aszalt szilva, aszalt sárgabarack, stb

méz+kókuszreszelék


ha szereted a sósat is, tehetsz bele

-uborkát, fokhagymát, hagymát, sót(tzatziki-szerű)

-paradicsomot, kecsapot

-fokhagyma, pirospaprika

-gépsonka, sonka, parizel, csirkedarabok, stb:)


ha sietsz, akkor morzsára törsz mondjuk kókuszos kekszet, elkevered:D

2009. nov. 5. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 A kérdező kommentje:
ezek nagyon jók:)Köszönöm szépen,ki fogom őket próbálni!:D
2009. nov. 6. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Épp most csináltam répasalit: sárgarépa megpucolva, lereszelve pici só, állni hagyom, levet ereszt, kinyomom.Öntet: joghurt,kicsi bors, kicsi mustár,kicsi édesítő, petrezselyemlevél aprítva.Nagyon finom.Amúgy általába a joghurtot így eszem:

- fahéj + édesítő,

- mazsola,

- őrölt lenmag.

Még két fini recept: fagyasztott meggy, akármilyen gyümi még felolvasztás előtt összeturmixolod joghurttal, és kész az igazi fagyi.

Sósan: pritaminparkika, kígyóubi, gépsonka, esetleg sajt és icipici fűszeres joghurttal nagyon öntöd.

2009. nov. 10. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!