Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Facebookon szeretnék csinálni...

Facebookon szeretnék csinálni egy albumot, ahova feltöltöm a sütijeimet, ebédeket amiket csináltam. (extrábbakat) Milyen címet adnátok ennek az albumnak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm a helyesbítést! Minden nap tanul valami újat az ember. :)
2013. szept. 20. 13:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem szándékosan volt úgy írva :D
2013. szept. 20. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy szándékosan van úgy írva. Fonetikusan írtam le, mivel ennek a szójátéknak éppen az a lényege, hogy az ember nem tudja kimondani. Az előző válaszomat pedig pejoratívan írtam.
2013. szept. 20. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Oké, figyelj, ezen az oldalon olyan durva helyesírással képviseltetik magukat néhányan néha, hogy sosem lehet tudni sajnos.

Egyébként én fonetikusan sem szücsnek ejtem a szűcsöt, de ez mellékes. Tudod, mások szerint meg a "tölle" meg a "szöllö" a tőle és a szőlő fonetikus alakja ha helyesírásra kerül a sor, mégsem sokan ejtik így...

2013. szept. 20. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem rögtön átjött a szójáték.Kállai Ferenc jutott eszembe a tanuból. Ott pont így mondta. :)

Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak szerintem adj valami egyszerű címet és a -mondj valamit róla- helyre írj egy frappáns vagy vicces mondatot.Pl nekem a tortás albumom alcíme egy idézet mégpedig:" Egy jó háziasszony ha szórakozni és elbűvölni akar, belép a konyhájába..."

2013. szept. 20. 14:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon jó ,köszi :) majd felhasználom ezt én is :)
2013. szept. 20. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!