Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Facebookon szeretnék csinálni...

Facebookon szeretnék csinálni egy albumot, ahova feltöltöm a sütijeimet, ebédeket amiket csináltam. (extrábbakat) Milyen címet adnátok ennek az albumnak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 11:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

süti mámor

édes élet

mennyei manna

2013. szept. 20. 11:36
 2/16 anonim ***** válasza:
extra élvezet
2013. szept. 20. 11:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én az ilyesmit simán "alkotásaim"-nak neveztem el.

Őszintén szólva ha valakinél ilyen címeket látnék, mint amiket eddig írtak, hülyére röhögném magam :D

2013. szept. 20. 11:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is az alkotásaimra gondoltam :) Vagy főzöcske ... de azt éppen láttam egy ismerősömnél,nem akarnám hogy azt higyje utánozom :) Háát .... kicsit extrémek azok a címek az biztos :) de azért köszönöm mindenkinek a válaszokat !
2013. szept. 20. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha valaki egy fészbukos album alapján rád fogja, hogy utánozod...annak annyi esze van, nem kell vele foglalkozni :)

Szerintem körülbelül egy millió embernek van főzőcske vagy alkotások, alkotásaim, stb. című albuma a világon :)

2013. szept. 20. 12:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyébként akár receptet is feltölthetsz hozzájuk, úgy lehet még meg is osztanák páran... :)
2013. szept. 20. 12:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Az is igaz :D A főzöcske is tetszene,de nem csak főtt ételeket szeretnék feltenni,hanem sütiket is . Pl.amiket nem kell sütni :D Hogyan lehetne akkor kiegészíteni ? :D
2013. szept. 20. 12:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van főzős albumom. "Mit szücc kis sücs" címmel fut. :)
2013. szept. 20. 12:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Esetleg : Sütni-főzni jó ? :)
2013. szept. 20. 12:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem jó :)

Kis szűcsös: ugye direkt írtad ilyen helytelenül...? Mert helyesen "mit sütsz, kis szűcs" lenne, és kissé durván pontatlanul írtad le :)

2013. szept. 20. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!