Jogos e a kérdése csont nélküli karaj esetén? Ha rövidből adta, miért nem kaptam meg a szűzpecsenye részét?
Na kérem!
A "hosszú karaj" a gerinc nyak felőli része, azért hosszú mert hosszabbak rajta az ún. grótcsontok(csigolyanyúlványok) mint a rövidnél. Kisé zsírosabb, rétegesebb mint a rövidkaraj.
A rövid a keresztcsont felőli rész, valóban csontosan a szűzpecsenye hosszának megfelelő. Csontosan is külön kategória, szp.-vel, vagy szp. nélkül.(árban)
Ám csontozva a szűz nem "jár" hozzá, külön kapható, 3-400 forinttal drágábban kilónként.
Más kérdés, ha a rövidkarajt a hentessel kicsontoztatod, elviszed a csontot is, meg a szüzet is. Ilyenkor jár, a csontos, szp.-és karaj árában.
Tehát a kérdés nem jogos!
"A rövid karajhoz hozzá tartozik a szűzpecsenye is. "
Ez nem igaz.
Egy hozzáértő.
Bolond vagy te! :D
Én meg a múltkor húsos csontot kértem (húslevesbe), az a paraszt hentes meg képes volt levágni a karajt róla és nem odaadni 200 ft-ért!
Megyek is az ombuccmannhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!