Ma vettem csont nélküli karajt, de holnap szeretném megfőzni. Addig eláll a hűtőben? Vagy a fagyasztóba kell tennem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 16:00
1/9 anonim válasza:
Holnapig semmiképpen nem kell lefagyasztani. Ha egybe sütöd, sózd be. Ha szelet lesz, ne, mert megkeményedik a sótól, mert az vizet von el belőle.
2/9 anonim válasza:
Simán hűtőben tárold. Talán tedd bele olajos pácba, az megvadítja majd,
3/9 A kérdező kommentje:
pörköltnek lesz.
2010. nov. 6. 16:44
4/9 anonim válasza:
Én még nem hallottam karajból pörköltet! De mindenből lehet végül is. Akkor ne sózd be, mert vizes lesz. Lefagyasztani nem kell.
6/9 bumbi02 válasza:
akkor kockázd fel ma nyugodtan ugy tedd el hütöbe igy holnap már csak beledobod a hagymába..:)
7/9 anonim válasza:
Karajból ne pörköltet csinálj,mert nagyon száraz hús,és nem lesz jó a pörkölted.
8/9 bumbi02 válasza:
a sertés alapból szárazabb hús, és tényleg inkább a combjából jó pörköltet csinálni, de lehet a karajból is ha az van otthon, de sose lesz olyan mintha combból lenne:)
9/9 A kérdező kommentje:
azt vettem tegnap mert 1190 volt kilója és nagyon szép volt, ott kérdeztem a srácot h lehet e belőle pörköltet csinálni, mondta igen, az egyik fél kg-t megcsináltam tegnap, jó lett, finom, a másikat meg ma fogom.
2010. nov. 7. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!