A csoki csökkenti a pattanásokat, vagy több lesz?
Figyelt kérdés
olyan sokan mondják,hogy ha sok csokit eszünk,akkor eltünik a pattanásai.
ez igaz?vélemény?
2009. nov. 4. 14:28
1/11 anonim válasza:
Sajnos pont fordítva van:( Ezt a saját bőrömön tapasztalom.
2/11 anonim válasza:
Nehogy elhidd, épp, hogy több lesz tőle!!!
3/11 anonim válasza:
én baromi édesszájú vagyok, ha tehetem eszek csokit, és nincs több pattanásom!Mitesszereim vannak,de az azért mert zsírosabb a bőröm, és ha nem eszek csokit akkor sem múlik el...
4/11 anonim válasza:
Nekem pattanásos a bőröm, egyszer egy hónapig nem ettem csokit, és a bőröm ugyanolyan maradt.
5/11 anonim válasza:
Én már régóta küzdök a pattanások elleni harcban, és való igaz, hogy a genetika és hajlam ellen kevés a tennivaló, de a csokievése bizonyítottan nem tesz pattanásossá. Valakinél akinek több faggyút termel a bőre, a túlzott csoki fogyasztás (zsír+cukor)kihozhat egy pár kisebbet, na de ezek 1-2 napon belül el is múlnak.Akinek pedig jó a bőrtípusa és az emésztése az nyugodtan ehet bármit.
6/11 A kérdező kommentje:
értem :O köszi
2009. nov. 6. 17:32
8/11 anonim válasza:
A csokitől sokkal több pattanásod lesz. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, kevés zsíros ételt ! Naponta legalább 2x mosd meg az arcod (vagy ahol pattanásos vagy). :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi xd
2009. dec. 22. 15:43
10/11 anonim válasza:
Szia, itt azt írják, hogy az tévhit, hogy a csoki pattanásokat okoz. Csak mértékkel kell enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!