Melyik az a fogamzásgátló, amelyik egyben eltünteti a pattanásokat, szépíti a bőrt, esetleg a szőr mennyiségét is csökkenti, a libidó mégis nagyjából a régi marad? Tapasztalatok?
én lindynette 20at szedek, és szép lett tőle a bőröm, csak a szőrnövekedésben tapasztaltam növekedést, nem erősebbek,hanem több lett. de azt könnyű orvosolni:D
szerintem nem tanácsos átváltanod,lehet hogy annak meg más mellékhatásai lennének rád nézve.ami mondjuk még kellemetlenebb.
A Yadine tényleg nagyon kevés hormont tartalmaz. Mikor felírta a nődoki mondta, hogy a pattanásokból is kevesebb lesz. Így is lett. 7 évig szedtem, semmi gondom nem volt vele. Miután abbahagytam egyből jött a baba (természetesen konzultáltam az orvosommal mielőtt abbahagytam).
Első voltam
De igenis írnak fel pattanásokra is fogamzásgátlót. Én is azért kezdtem el szedni, mert nagyon problémás volt a bőröm. De ajánlott fül-orr-gégészetre is elmenned, mert nekem ki kellett venni a mandulámat. Kiderült, hogy baktériumokkal fullos és amiatt voltak nagyon csúnya pattik az arcomon. Kivették egy fél éve és már nagyon szép a pofim:) Fogamzásgátlót meg folytatom, mert jól jön:)
Cipromix-et írtak fel nekem legelőször. Ez egy erős hormon tartalmú tablettta.. híztam is miatta sajnos. Azóta már váltottunk Belara-ra, ez egy kevesebb hormon tartalmú. De tuti, hogy a Cipromix neked való. De egyébként bőrgyógyászaton felírják neked a legmegfelelőbbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!