Vifon levesekről vélemény?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 11:34
2/6 anonim válasza:
Nálunk sajnos már nem árulják, pedig nagyon jók! Egyszerűen elkészíthetőek, nem drágák és finomak. Az már más tészta, hogy nem egészséges.. Ez az egyetlen ilyen leves, amit hajlandó vagyok megenni, mert tényleg jó.
3/6 anonim válasza:
Finomak! Én is szeretem őket! :)
4/6 anonim válasza:
Nagyon imádom őket. Nem eszek belőle sokat, mert biztos nem egészséges (bár a poros Knorr, Maggi dolgoknál jobbnak tűnik), de néha nagyon jól esik. Főleg télen szoktam esténként, mikor fázok, mert felmelegít, főleg a csípős fajtája. Ha nincs itthon semmi és időm sincs főzőcskézni, vagy rohannom kell valahova, akkor is kész van 3 perc alatt. Mindig van itthon. Szokott akcióban lenni amikor 55-60 forint, olyankor betankolok, bár amúgy is nagyon olcsó.
6/6 Süle Dominik válasza:
Fini imádom :-P ezaz egyetlen leves amit megeszek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!