McDonalds vagy magyar kaják?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 15:51
21/28 anonim válasza:
Modnjuk a mekiben a hamburgert pont nem olajban sütik,csak a burgonyát...,volt szerencsém dolgozni mekiben onnan tudom!:D Amúgy a mekiben dolgozók minden nap meki kaját esznek...,és mégse kapnak rákot v. lesznek betegek!Mondjuk tény hogy nem egészséges,de sajna nem mindenki ehet biokajákat v. nincs ideje otthon főzöcskézni..
22/28 anonim válasza:
"Magyar kaják. A McDonalds lehet, hogy finom, de úgy káros a szervezetre, ahogy van"
Magyar kaják se túl egészségesek,de jobb mint ezek a műkaják!
Magyar konyha a legjobb a világon számomra,de olasz,kínai,szerb se rossz!
23/28 anonim válasza:
mégis több amerikai hal meg a túlsúly miatt, mint amennyi magyar...
24/28 anonim válasza:
Nem folyton, de mivel nem magyar vagyok (hanem osztrák) ezért inkább Mekis kaja, viszont fél évente megyek el a mekibe, magyar kaját meg évente ha egyszer eszek!
25/28 anonim válasza:
Mind kettő káros.De lehet javítani helyzeten pl McDonalds kajából keveset eszel és ritkán.Magyar kaja köztudodtan nagyon füszeres rengeteg paparikát és zsíradékot használ ha ezeknek a menyiségét csökkented akkor kevésbé lesz károsabb.
És egyél hozzá sok kenyeret igaz ,hogy hívlaló de legalább nem kap különböző féle gyomor betegségeket. Szóval összevetve a magyar kaja inkább jobb.
26/28 anonim válasza:
MAGYAR KAJA!
CSAK AKKOR ESZEK MEKIT, HA OLYAN HELYEN JÁROK,AHOL VAN!!!
27/28 anonim válasza:
Magyarországtól nem lehet elvitatni,hogy konyhája páratlan a világon.A McDonald's hulladék alapanyagból gyárt hulladékot higéniamentesen.
28/28 anonim válasza:
én az otthon főtt kaját szeretem. mindegy hogy olasz, magyaros de legalább tudom mi van benne. Mc Donald's tönkrevágja az ember szervezetét, és úgy mű ahogy van. Most illúzióromboló leszek, ugyanis kevesen tudják hogy pl. a húspogácsa libabőrből és csontenyvből készül majdnem minden gyorskajáldában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!