Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha ragut készítek, akkor a...

Ha ragut készítek, akkor a húst előre meg kell sózni? Vagy úgy ahogy van belerakom a serpenyőbe, és majd ott?

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
serpenyőben van..
2013. szept. 5. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, előtte is sózhatod, de a serpenyőben is a, amikor fehéredni kezd a hús.
2013. szept. 5. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában elmondható, hogy minél később sózod meg az ételt, annál kevesebb só kell az ízhatás eléréséhez. Én azt tanácsolom, hogy az utolsó 10 percben sózd meg, amikor már majdnem kész.
2013. szept. 5. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam előre megsózni, úgy vettem észre, hogy akkor lassabban fő meg a hús.
2013. szept. 5. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Kész van, viszont nekem a hús kicsit sótlan maradt,a körülötte lévő lé pedig elég sós ahhoz, hogy ha egy kicsit is raknék még hozzá akkor túl sós legyen. Ez miért van?
2013. szept. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!