Ha ragut készítek, akkor a húst előre meg kell sózni? Vagy úgy ahogy van belerakom a serpenyőbe, és majd ott?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 09:50
2/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, előtte is sózhatod, de a serpenyőben is a, amikor fehéredni kezd a hús.
3/5 anonim válasza:
Általában elmondható, hogy minél később sózod meg az ételt, annál kevesebb só kell az ízhatás eléréséhez. Én azt tanácsolom, hogy az utolsó 10 percben sózd meg, amikor már majdnem kész.
4/5 anonim válasza:
Nem szoktam előre megsózni, úgy vettem észre, hogy akkor lassabban fő meg a hús.
5/5 A kérdező kommentje:
Kész van, viszont nekem a hús kicsit sótlan maradt,a körülötte lévő lé pedig elég sós ahhoz, hogy ha egy kicsit is raknék még hozzá akkor túl sós legyen. Ez miért van?
2013. szept. 5. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!