Milyen olcsó és relative nagy mennyiségű nasi jut eszetekbe? (Nyilván koféle kisebb cucc is lehet vagy ahogy kjön. )
Kb. 400-800 forintos ársávban.
Lemennék vmit venni, de ahogy ott vagyok skoallok etől többet adni. Meg egy ilyen tipphalmaz jól jön máskor is.
Szotyi
Földimogyoró (pucolatlan)
Csipsz
Nápolyi
Pattogatott kukorica (mikrós)
Joghurt
Most így hirtelen több nem jut az eszembe.
Álltalában ha nasizni akarok valamit, és kb ennyi pénzem van, akkor veszek inkább 2-3heinekent. tedd te is ezt :D
Nem hanem mittomén most csak mondok egyet zacskó ropira olvasztott csokitábla vagy hasonlók.
minnél nagyobb mennyiséget lehet elérni tűrhető mennyiségben annál alkalmasabb.
későbbi válaszokat is várok lista készül :)
A színes császárkarika is finom,tejjel és joghurttal is.:)
Van olyan chio termék amin Thomas,Verdák,stb van.Puffasztott valamik.Egész jók és nem drágák.
De ami nálam verhetetlen az a mogyorós Cheetos.Olcsó és finom.
Van az a bizonyos "kukó".Tejföllel vagy ketchupba mártva nagyon jó./Legalább is nekem ízlik :)/
Túró Rudi kiflibe rakva./Tudom,kicsit furin hangzik,de nagyon finom.:)/
Olyant is szoktam,hogy a ropira felszúrok egy kukót és úgy eszem meg.
Tudom,egy kicsit zakkantnak tűnök,de mi lenne ha mindenki normális lenne...:)
Tesó nem :) És mennyi kókuszgolyó jön ki kb. mennyi miből? Közben ráolvasok. Meg ilyen habszerű öntetes nyavalyák érdekelnek. Spar-ban pl. lehet kapni azt a csokikrémet a süti pultból nem -e tudjátok véletlen hogyan készül?
Tényleg tejszínhabbal miket szoktak? (pl. Olyat ami sok csak uncsi és megízesíti a hab )
Félkész burgonyaszirom, amit utána ki kell sütni olajban. (1perc)
Én szeretem, mondjuk elég sok olajat felszív, de akkor azt le kell csepegtetni róla.
Olcsó is, és 2 zacskóból már sok kijön. Bár ha egyedül eszed akkor BŐVEN elég 1 zacskó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!