Ti mit esztek vacsorára?
Ma rakott zöldséges-tejszínes tésztát, utána egy kis tiramisut. Tegnap is ez volt, ma eltűnik a maradék.
Általában vacsorára eszünk főtt ételt, lévén hogy 5 körül érünk haza a párommal, pihenünk, később főzőcskézünk. Ebédre szendvicsezni szoktunk a munkahelyen.
Tegnap vacsira egy kis paradicsomos tésztát csináltam..sajt nélkül.
Ma párizsis, paradicsomos, salátás zsömlét fogok enni.
Tegnap volt sült krumpli + tükörtojás
Ma este: májkrémes kenyér + zöldpaprika + paradicsom
Általában délről maradt főtt étel = tegnap nem maradt, a mait pedig elraktam holnapi ebédre, mivel eleve 2 napra főzök.
Ma káposztás tésztát ettem.
Utána pedig almát.
Tegnap gulyáslevest ls sajtos tejfölös tésztát.
Ami marad az ebédről, vagy amit gyorsan összeütök.
Ritkábban hideg kaja-szóval kaszinó tojás zsemlével, kolbász, szalonna, szalámi kenyérrel, paradicsommal
májkrémes, húszszíros kenyér, bundás kenyér, hot dog, meleg szendvics, tonhalkrémes, sajtkrémes, vajaskrémes kenyér paprikával, körözött, baconbe tekert hús zsemlével, sült krumpli főtt tojás stb
Tegnap a kislányommal pizzát ettünk.
Ma pedig csináltam bundás kenyeret kakaóval.
Egyébként mikor mit,ez attól is függ hogy a lányom mit enne meg,mi van itthon stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!