Pasik, csajok, akik barátjukkal, vagy a barátnőjükkel laknak, ti hány zsömlét esztek meg vacsorára, ha azt vesztek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 22:50
2/9 anonim válasza:
Én kiflit vacsorázok, az attól függ hogy mekkora. Ha kicsi akkor hármat simán betolok vacsira, ha nagy akkor csak kettőt.
3/9 anonim válasza:
hát elég gáz, de egy este elfogyik 20
4/9 A kérdező kommentje:
Hát átlagos méretűre gondoltam,de van akkora is,amelyik felér avval a 3-mal!20-at ketten?nem gáz,ha éhes az ember!Sovány lányka vagyok,de míg éjszakáztam régebben én is betoltam jó pár zsömlét,anyám nézte hova fér az el belém!
2013. jún. 20. 23:19
5/9 anonim válasza:
Mi köze a zsömlék mennyiségének ahoz, hogy kivel laksz? :) Annyit kell enni, amennyi jól esik.
6/9 anonim válasza:
Ha nem meleg kaját eszek,akkor sem csak zsemle,hanem felvágott és vaj is kell...
Ffi/38
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,igazából tőlem megehet bárki húsz zsömlét!Nem a kaján van a hangsúly,hát más miatt kérdezem,elég bonyolult nőszemély vagyok!:DUtolsó,oh,nem mondod,azt hittem az emberek nem szoktak enni vajas,felvágottas zsömit,csak a Rex kutyák!
2013. jún. 23. 15:12
8/9 anonim válasza:
Napi 6 db zsemle fogy el kettőnkre általában.
Reggel 1-1 , párom elvisz 2 szendót este/du 1-1
Ez egy átlag nap, ha ebédre zsömlés van, akkor ahhoz is, ha pedig nehéz az ebéd, akkor szendóba csak egyet visz el.
Vacsira én előfordul, hogy nem eszek, főleg ha megiszunk egy sört (nem elvből nem, hanem mert nem vagyok éhes:))
Napközben sem szoktam ebéden kívül enni, pl ha ebédet főzök du/este, akoor azzal eltelek, ahogy rakóstolok.
Tehát, hogy a kérésre válaszoljak is:)
Általában 1-1 zsemle fogy el, ha agyon kicsit akkor 1,5-1,5 , amint írtam van hogy részemről egy sem, van,mhgy párom részéről sem.
De mi fél 4 körül ebédelünk mindketten.
26-27 évesek vagyunk
9/9 anonim válasza:
A férjem csak reggel eszik zsemlét, este meleget. Én teljesen kiiktattam a kenyérféléket, főleg este, helyette kölesgolyó. 15kg-ot fogytam. Régen megettünk fejenként 3-4 zsemlét vacsira. Jót is aludtunk utána:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!