Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Első sorban olyanokat kérdezné...

Első sorban olyanokat kérdeznék, akik élték már ezt át barátnőjükkel kapcsolatban. Leszbikus téma. Mit kellene tennem? Többi lennt.

Figyelt kérdés
régebben már irtam ide..lényege az,hogy van egy barátnőm akit talán szeretek is..szerelemből..de nem tudom milyen is az mivel még sosem éreztem..hát nagyon kedvelem de ő nagyon az ellentétem..vissza huzodo,félénk,nem túl sokat beszél..bár mellettem/velem azért nagyon sokat kommunikál és probálja legyőzni ezt a dolgot..de ha együtt vagyunk..feszeng a társaságomba nem sokat beszél..pedig napokat át tudunk beszélgetni a közösségi oldalon..hát ugye felhoztam neki,hogy szivesen lefeküdnék vele..azt mondta,hogy egyszer majd biztos..beszélgettünk erről a témáról nagyon sokat(közeli ismerőse is leszbikus és hát ugye látja milyen is az való életben nem csak fantáziában) de eléggé bizonytalan vagyok mert nem tudom eldönteni,hogy komolyan mondta e a választ,hogy egyszer biztos,vagy csak az én kedvemért mondta ezt,mert,hogy talán én "ezt akarom hallani" tőle..vagy fél,hogy a barátságunk abba marad? (nagyon nehezen nyílt meg de megérte,azóta mindent elmond magával kapcsolatban bármi van vele..érzelmileg is és a többi)tanácstalan vagyok :(

2013. márc. 18. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sodródj az árral es légy türelmes. Bizonytalan meg, neked pedig várnod kell.
2013. márc. 19. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. márc. 24. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
21
2013. márc. 24. 13:08
 4/5 anonim válasza:

ő is leszbikus? volt már kapcsolata? és mindenkivel félénk, vagy te vagy neki túl sok?

egyébként, szerintem várj vele... vagy épp ne várj xD nem lehet tudni ilyenkor mi a jó és mi nem. lehetséges, ha sokat beszélsz neki ilyenekről akkor tönkremegy a barátságotok, de az is lehetséges, hogy megerősödik, sőt bele is megy a dologba... nem lehet tudni, próbálkozni kell :D sok szerencsét azért :D

2013. márc. 24. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:
nem volt még neki kapcsolata..és hát én ugy gondolom igen,mert fiukról sosem beszél ha kérdezem akkor sem..mindenkivel ilyen nem csak velem..
2013. márc. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!