Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Köhögtetek már savanyúság...

Köhögtetek már savanyúság evés után?

Figyelt kérdés

Fura nem? Többször tapasztaltam már hogy egy bizonyos (nem minden) savanyúság evése után (az első ilyen tapasztalatom kovászos uborkával történt) percekig köhögnöm kellett. Azóta még kétszer fordult elő. Most éppen "köhögős" káposztasalátám van itthon, lehet hogy nem eszem többet belőle...:-)

Milyen anyag lehet benne? Talán allergia lehet? Veletek esett már meg ilyen?

2009. nov. 1. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Reflux, Gorb?

Nem lehet hogy a nagyon savanyú dolgoktól sok a savad nem zár jól a gyomrod, emaitt vissza párolog a nyelőcsőbe, és az irritálja?

Annyira nem értek hozzá, csak kérdem.

Egy gasztroenterológus biztos tudna rá mit mondani.

2009. nov. 1. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem allergia,csak marja a torkod
2009. nov. 1. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Mármint nem a sav,ami visszajön,hanem alapból a savanyúság,amit lenyelsz,az marja a torkodat
2009. nov. 1. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Háát az a helyzet hogy imádom a savanyúságokat, kevés a savam és sokat eszem általában gond nélkül, kivéve a "köhögősöket"

Szóval 100-ból 1-el van a gond.

Én valamiféle vegyi anyagra gyanakszom, ami talán tartósítószer, vagy valami amit a ropogósság megőrzése miatt tesznek bele.

Hmm??

2009. nov. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!