Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kobra...

Mi a véleményetek a kobra nevű energiaitalról? ÉS az adrenalinról? Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
lehet hosszú vélemény is
2009. okt. 30. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
21:43, de sajnos van. Én Blue Beart ittam, és mindig megnézem, hogy melyikben mennyi található. Nagyjából mindegyikben ugyanannyi %. Életveszély.
2009. okt. 31. 08:15
 12/13 anonim válasza:
Én nem szeretem egyik cukros löttyöt sem.
2009. nov. 1. 14:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Az esetben jó az ilyen nagyobb kiszerelés, ha tudod tartani a mértéket és nem "vedeled" be egy nap alatt. Egyébként a Kobra szerintem finom, de ez is "csak egy energiaital", ugyanolyan káros nagyobb mennyiségben, mint a többi. Mivel pont van ma itthon, emiatt beírom az adatait és esetleg akinek van kisebb kiszerelésű energiaitala (Hell, RedBull, XL, stb...), az összevetheti az értékeket.

Értékek 100 Ml italban:

Energiatartalom: 11 Kj/2,6 kcal

Szénhidrát: 0,3 g

Koffein: 32 mg/100ml

Taurin: 400 mg/100ml

Inositol: 19,5mg/100ml

(Kobra, 1,5 L)

Egy szó, mint száz: a vak is látja, hogy nem egészséges. De finom és mértékkel nem olyan káros.

Ízben nekem inkább a Kobra tetszik, az Adrenalin olyan "vízízű".

2009. nov. 3. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!