Mi a véleményetek a kobra nevű energiaitalról? ÉS az adrenalinról? Szerintetek melyik a jobb?
Én bármilyen energiaitalt megiszom, semmi bajom egyiktől sem, az ízükkel sincs gondom. Mondjuk én nem kávézom, mert utálom, nekem az energiaital a kávém :) Nem tudok rosszat mondani sem a kobráról, sem az adrenailnról, maximum annyit, hogy nem az a csúcsminőség (nekem a Burn és a Hell a kedvencem), de simán megiszom, ha nincs más, vagy ha nincs éppen pénzem.
Viszont azért lehet, hogy nem véletlenül tartják szemétnek sokan, pasim megivott egyszer másfél liter kobrát és vért hányt tőle. Pedig amúgy kb. ő is úgy dönti magába mint én, csak ő azért mindig (és nem csak általában - mint én) jobb minőségűeket szokott venni.
Adrenalint még nem ittam, de a kobrát már kóstoltam. Szerintem rossz íze van, és tuti, hogy teli van mindenféle "méreggel", mert 1,5 l 200 ft-ért... Hát a bomba kerül vagy 500 ft-ba, a nagy. Az sincs fél liter... Uh, szerintem nem kellene ilyet senkinek sem innia, amikor párom kocsijában meglátom az üres kobra flakont, azt figyelem, mikor lesz valami baja, egyenesen rettegek tőle, hogy rossz hatással lesz rá. Mindig balhézok vele, ha ilyet iszik. Komolyan mondom, szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire félek, hogy valami baja lesz tőle. Szerencsére már nem szokott ilyet inni.
Állítólag a watt természetes alapanyagokból készül, inkább azt igya valaki szerintem, ha már energiaital, de inkább az energiaitalt is jobb, ha mellőzi az ember.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!