Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kobra...

Mi a véleményetek a kobra nevű energiaitalról? ÉS az adrenalinról? Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
lehet hosszú vélemény is
2009. okt. 30. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kobrából megittam 1 óra alatt 1,5 litert.Másnapra iszonyúan pattanásos piros ,piros foltos lett az egész fejem mindenhol.Kb 1 hónap volt mire elmúlt.Alergia teszt nem mutatot ki semmit.DE a sok méregtől lehetet.
2009. okt. 30. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
a kobra nagyon nem ízlik... az adrenalin meg nagyon vizes, abból a cukor finomabb
2009. okt. 30. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőmmel XL pártiak vagyunk. A Kobra se rossz, de rossz, hogy energiaital szintjén túl sok van egy flakonban. Az Adrenalin nem nagyon ízlett...
2009. okt. 30. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint őrültségnek tartom ezeket az 1-1,5 literes energiaitalokat. A 0.33-as Red Bullra is rá van írva, hogy max 2 ajánlott naponta, erre kihoznak egy ekkorát. A koffein és taurinmennyiség ezekben kb ugyanakkora. 1-2 még oké, na de 2 liter??!
2009. okt. 30. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Én bármilyen energiaitalt megiszom, semmi bajom egyiktől sem, az ízükkel sincs gondom. Mondjuk én nem kávézom, mert utálom, nekem az energiaital a kávém :) Nem tudok rosszat mondani sem a kobráról, sem az adrenailnról, maximum annyit, hogy nem az a csúcsminőség (nekem a Burn és a Hell a kedvencem), de simán megiszom, ha nincs más, vagy ha nincs éppen pénzem.

Viszont azért lehet, hogy nem véletlenül tartják szemétnek sokan, pasim megivott egyszer másfél liter kobrát és vért hányt tőle. Pedig amúgy kb. ő is úgy dönti magába mint én, csak ő azért mindig (és nem csak általában - mint én) jobb minőségűeket szokott venni.

2009. okt. 30. 20:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ha még nem volt bajod tőle, majd lesz... a válaszod már elnézést, de olyan volt, mintha kötelező lenne valami károsat inni...
2009. okt. 30. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
ja igen és a 20:11 nek, szerintem az 1,5l-esekben nincs annyi taurin és koffein (0,25dl-re osztva) mint egy 0,25ösz Red Bullban
2009. okt. 30. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
én kobrát szeretem pl mert megveszi az ember, és 3-4 napig issza kávé helyett. Mondjuk szerencsére nem vagyok rászokva, 2-3 hónapba egyszer iszok. kedves első: nem véletlenül van ráírva hogy a napi elfogyasztott mennyiség ne haladja meg a fél litert, ha az egész flakonnal megittad egy nap akkor ne csodálkozz a piros pöttyök miatt. Ízre nagyon finom, és ugyanúgy felébreszt mint a kávé. Igen, egészségtelen. Ugyanúgy mint a cigi, a chips, meg a zsírban tocsogó disznósült.
2009. okt. 30. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Adrenalint még nem ittam, de a kobrát már kóstoltam. Szerintem rossz íze van, és tuti, hogy teli van mindenféle "méreggel", mert 1,5 l 200 ft-ért... Hát a bomba kerül vagy 500 ft-ba, a nagy. Az sincs fél liter... Uh, szerintem nem kellene ilyet senkinek sem innia, amikor párom kocsijában meglátom az üres kobra flakont, azt figyelem, mikor lesz valami baja, egyenesen rettegek tőle, hogy rossz hatással lesz rá. Mindig balhézok vele, ha ilyet iszik. Komolyan mondom, szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire félek, hogy valami baja lesz tőle. Szerencsére már nem szokott ilyet inni.

Állítólag a watt természetes alapanyagokból készül, inkább azt igya valaki szerintem, ha már energiaital, de inkább az energiaitalt is jobb, ha mellőzi az ember.

20/l

2009. okt. 30. 22:40
 10/13 anonim válasza:
Az adrenalint nem szeretem nem jó. A Kobra viszont egész jó. Csak nem szabad sokat inni, piával keverve pedig jobban üt mint a Hell vagy a Burn =)
2009. okt. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!