Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételek vannak amiktől...

Milyen ételek vannak amiktől hízhatnék? 156 cm vagyok, és 48 kg.

Figyelt kérdés

Nem vagyok anorexiás, szeretek enni, sőt főzni is. Napi 3x eszem meg néha, ha rám jön az éhség. Mindig azt, amit nagyi főz vagy amit találok itthon (reggeli-vacsora). 50-55 kg között jó lenne mozogni és ne mondjátok, hogy nem kell hízni meg ilyenek, mert én tudom, hogy kell, úgy látom magam.

19/L

2013. aug. 23. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj ezen. Egyél normálisan, egészségesen, és sportolj. Erősíts.

Nem vagy vészesen sovány. Én 158/52 vagyok, én sem tudok hízni.

Ne csak 3x egyél, hanem 5x. Főétkezések között is valamit.

És ne cukrot, édességet, mert ugyan hizlal, de értéktelen, szemét anyag a testednek.

2013. aug. 23. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Alapjaiban minden olyan dolog hízlal, amely ételektől a fogyni vágyók alapjaiban szeretnének tartózkodni:

- a szénhidrátdús ételek: kenyér és tésztafélék, ez utóbbiak akár főzve, de megsütve, cukros-habos-krémes töltelékkel még csak tetézi

- minden ami cukros, édes, beleértve ezeket a fajta gyümölcsöket is, pl. szőlő, banán, édes körte, stb.

Nézz szét a fogyókúrás oldalon, és amit ott látsz, hogy a jelenleg túlsúlyosak próbálják maguktól megvonni, azoktól lehet leginkább hízni.

Persze meglehet, hogy nálad nem kg-hiány, hanem csak izomzat-hiány van, érdemes lenne valami sportot napi, heti rendszerességgel beiktatni az életedbe. Nézd meg a lehetőségeidet, rendszeres úszás, vagy éppen tenisz, hasonlók, ha más nem, akkor a futás, vagy az edzőtermi testmozgás. Ha erősödnek az izmaid, formálja, változtatja az alakot, meglehet, hogy nem zsír kellene rád (=kövérebbnek lenni), csak izomzat (=erősebbnek). Ez esetben pedig igazán kár lenne magadra erőltetni a felesleges plusz kilókat.

2013. aug. 23. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez vicces, mert nekem meg ez az álomsúly, de én 165 cm vagyok... Na mindegy.

Amúgy a legjobb, ha normálisan eszel és sportolsz.

Ha minden áron hízni akarsz, akkor egyél sok édességet...

2013. aug. 23. 11:21
 4/7 TwiceAsNice válasza:

Nincsenek hizlaló ételek...csak ha sokat eszel belőle! Ne hallgass a hülyeségekre és ne édességen élj, mert csak zsírosodni fogsz. Ha van rá lehetőséged kilószámra tömd magadba a husikat és zöldségeket, gyümölcsöket és mellette sportolj, így formásan leszel teltebb.

Igazad van, nem túl étvágygerjesztő, ha vki úgy néz ki, mint egy múmia.

2013. aug. 23. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
A férjem régen nagyon sovány volt(igaz akkor még nem ismertem).a 196 cm-hez 79 kg volt(hát a képeket nézve brutál sovány volt).Úgy hízott,hogy naponta 6x étkezett.Így felhízott 96 kg-ra(nem tudom mennyi idő alatt.
2013. aug. 23. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha sportolni kezdek akkor eleinte abból is csak fogyás lesz nem? Meg, ha sportolnék is, mindenki leszólna, hogy hova fogyok. Mert ez ment úgy egy éve is, mikor napi rendszerességgel alakreformoztam...pedig nem fogyni akartam már akkor se.
2013. aug. 23. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Megeszem az édességet, de annyira nem rajongok érte. És nem szokásom hülyeségeket meghallgatni. :) Négy évvel ezelőtt 66 kg voltam 156 cm-el. Akkor az csupa zsír volt, rengeteget csúfoltak, most meg azt hallgatom, hogy milyen vékony vagy, meg hogy lehet lefogyni ilyen vékonyra..
2013. aug. 23. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!