Hogyan hízhatnék 6 kilót 1 hét alatt a legolcsóbban?
Figyelt kérdés
Csoki, csirkemell, sonka, sajt meg ilyen hasonló drágaságokra sajnos nem futja..
Tudnál írni egy olcsó étrendet?
(Főzni sem tudok otthon sajnos, mert egyszerűen alig vagyok otthon: napi 10 órát dolgozom minden egyes nap.)
2012. márc. 28. 16:33
1/5 anonim válasza:
Vajas lekváros kenyér, zsíros kenyér,ha mégis főznél, egyél sok tésztát. Krumplis, káposztás, túrós, sajtos, lekváros, kakaós...stb.
2/5 anonim válasza:
Ezen kívül: készen kapható péksütemények. A legjobbak a leveles tésztások, azokban sok a zsír.
3/5 anonim válasza:
1 hét alatt hat kilót?
vegyél 6 darab 1 kilós sót, és kötözd magadra
minek akarsz 6 kilót hízni? ráadásul ilyen gyorsan?
Nyugi: sehogy sem fog menni.
4/5 anonim válasza:
Képtelenség egy hét alatt 6 kilót hízni. de valamennyit hízhatsz pl zsíroskenyértől.
változatos:) egyszer hagymával, egyszer mustárral, egyszer pirospaprikával, ha futja egy kis csalamádéval.
jó sok krumplit is ehetsz minden formában. héjában sütve, paprikáskrumpli, tócsni, krumplistészta.
vidd a munkahelyedre, ott is egyél, ahányszor csak tudsz.
5/5 anonim válasza:
hát, én egyszer 1 hét alatt ledobtam 8 kilót magamról, úgyhogy szerintem 6 kilót felszedni sem lehetetlenség : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!