Hol készítik a pálpusztai sajtot? Akik készítik, hogy bírják az illatokat?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 22:00
1/4 anonim válasza:
Pesten a Derby gyárban csinálják, és gondolom hogy bírják, mert boldogok a sajtkészítők.
2/4 anonim válasza:
egy idő után mindenhez hozzá lehet szokni, még a hullaszaghoz is, azt mondják.Ez amúgy ténylkeg igaz, mert az orrod pár perc elteltével hozzászokik az új szagokhoz és nem érzed őket.Ha viszont kimész a friss levegőre és visszajössz megint érzed :) próbáld ki, bármilyen illat megfele, pl.parfüm a szobádban :) befújsz a levegőbe, ülsz egy fél órát, és menj ki, mikor bejössz megcsap az illat.Hát így bírják, nem kell ehhez semmi extra :)
3/4 A kérdező kommentje:
látod, erre nem is gondoltam
2009. okt. 29. 22:49
4/4 anonim válasza:
A pálpusztai sajt, nem büdös egyáltalán. Próbáld ki aztán megtudod, ha friss akkor nem büdös, ha már romlott akkor olyan mint a többi sajt. Különben nagyon jó illata van. Vannak sokkal markánsabb sajtok is amiknek erősebb az illatuk, de azok sem büdösek vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!