Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki egyaltalan...

Van itt olyan aki egyaltalan nem hasznal cukrot?

Figyelt kérdés

Hogyan foztok, etkeztek teljesen cukor nelkul?

Probalok leszokni, de kb 3-4 nap utan ha faradt vagyok mindig ramjon, hogy muszaj egy csokit ennem vagy valamit, es egyszeruen nem birom ki :(

Van valami trukk, hogy hogyan lehetne leghamarabb megszabadulni a cukrotol?

Nem fogyozom vagy ilyesmi, csak szeretnek egeszsegesen etkezni, meg a fogaim is hajlamosak a szuvasodasra.

Koszi a valaszokat!

2009. okt. 28. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt kellene enned, és barnalisztet. Én nem is birom már az édeset. Használok cukrot, de augusztusban vettem 4 kilót, és még megvan 2,5kg, úgy hogy sütök, és teázunk.

Nme is nagyon tudok másba mibe tenni.

Egyél kekszet, teljes kiőrlésű gabonából! A cukor függővé tesz, tehát le kell szoknod! két hét megvonás kellene, vagy lassan csökkenteni az adagot!

Egyél csoki helyett néha körtét vagy fügét!

Először nem kívánod, de utána már mindegy,

Ha meg nincs otthon csoki, be fogod érni eg yvajas kenyérrel is.

2009. okt. 28. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sárgarépa, csíkokra vágva.

Ne tarts otthon, ne járj boltba, vagy ne éhesen! Ragaszkodj a listádhoz!

2009. okt. 28. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Én :D de nem direkt. Így alakul mindig. Nemszeretem az édességeket annyira, így nemis nagyon eszek. Itthon általában citromos vizet iszom, cukor nélkül. Néha iszok üdítőket ugyan, de nem olyan gyakran. Néha kávézom is, na abba teszek cukrot. így kb ennyi a cukorfogyasztásom. ételekben meg sosincs cukor amiket itthon eszem.

Trükköt nemtudok mondani, igazából ennek nincsen trükkje, ha lerakod az édességet a cukor fogyasztásod drasztikusan lefog csökkenni. A csokikon kívül meg nemhiszem h olyan sok cukrot fogyasztanál, mert nemtudom, szerintem nagyon sok étel van, amibe egyáltalán nemkell a cukor, max a süteményekbe.

2009. okt. 28. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyél, csak keveset!

A cukor nem méreg, csak ésszel kell használni!

Később meg se tudsz majd ennyit enni!

2009. okt. 28. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem huszonéves koromban minden nap (jó, volt, hogy kimaradt nap!) egy tábla csoki. Csokifüggő voltam sok éven át. Kb. 3 éve egy darabot se ettem. Ha nagyon megkívánom, csak Túró Rudi van itthon, azon is van csoki. :

Amúgy a titok: Semmi olyan nincs itthon, amikor ránkjön a nasi. Csak zöldségek, gyümölcsök, és túró rudi.

2009. okt. 28. 14:43
 6/9 anonim válasza:
Én is fogyasztok cukrot, meg használom főzéshez, de csak azért ,mert a gyümölcscukor túl drága az édesítő pedig túl mű szerintem.Én úgy vagyok vele, hogy ha már így van akkor mértékkel fogyasztom.Nálunk a párom a nagy cukorélvező még nem tudtam leszoktatni a teába, amit elkészítek mindig rak még egy plusz kanál cukrot, mert nem érzi elég édesnek, de szerintem ez anyósom hibája ő főzi ennyire cukrosan a teát.Egyébként meg nem a házikosztba rakott egy két kanál cukor a baj,hanem a készételekbe belerakott sóval kikompenzált duplaadag cukor a baj!
2009. okt. 28. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell a cukorrol leszokni,csak mértékkel kell enni.Süteményekbe,teába egyes ételekbe kell.És az sem okoz semmi bajt,ha időnként megeszel egy csokit vagy valamilyen cukorkát.
2009. okt. 28. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
VAN. Én pl. évek óta nem ettem 1 grammot se. Gyümölcsöt, aszalványokat viszont fogyasztok. És nincs semmilyen édes hiányom. Vagy mérsékelten ehetsz mézet is.
2009. okt. 29. 08:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Jajj, nem is gondoltam, hogy ennyien lesztek! :)

Hat koszonom mindenkinek a tanacsat, mindenkinek nyomtam egy zold matyit.

Az az igazsag, hogy mar kb 2 eve probalunk tudatosak lenni, tehat mindig megprobaljuk az egeszsegesebb/fair tradebb/stb termekeket vasarolni.

Barna kenyeret eszunk, hazi tojast, igazi tejet,semmi zacskos/dobozos/mikros kaja,minden nap eszunk egy rakas gyumolcsot es kb egy heten 2x eszunk hust, meg 1x halat, a tobbi nap zoldseges kajakat.

De valahogy nekem ez a dolog a cukorral...hat nemtom.

Parom egyaltalan nem edesszaju es nem is erti, hogy miert ekkora dolog ez.De valahogy az osszes egeszseges dolog ellenere is hatalmaba kerit ez a "ide egy csokit vagy meghalok erzes", vagy reggelente egy jo edes forrocsoki.

Nem tarunk amugy itthon edessegeket, de az a baj, hogy egesz nap uton vagyok reggeltol egyetem, utana meg egybol megyek dolgozni, igy uton utfelen "van ra lehetosegem hogy bunbe essek"... :( :)

De akkor ugylatom nincsenek itt kiskapuk, csak komoly onuralomra van szukseg.

Mindenestre koszonom.

Ha valakinek lenne meg hasznos tanacsa, szivesen veszem

Udv

2009. okt. 29. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!