Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A Power Balance karkötő...

Mian kérdése:

A Power Balance karkötő tényleg használ valamit, vagy egyáltalán nem?

Figyelt kérdés
Légyszíves csak olyanok írjanak, akik hordták is már, és ne olyanok akik még csak olvastak róla :)
2011. jún. 17. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Jobban alszok tőle. Ennyi amit észrevettem.
2011. jún. 17. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:
már csak azért is megérné nekem, de ránézésre tényleg egy kamu az egész karkötő...várom a többi kommentelő tapasztalát is!
2011. jún. 17. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Naná, h van hatása! Ha elejted a varrótűt, könnyen meg tudod találni vele! :D
2011. jún. 17. 23:15
 4/9 homo ludensz ***** válasza:
Figyeljetek ide: ha én felveszek egy kavicsot,lemosom abból csinálok a konkrét panaszodra (alvászavar stb.) egy marokkövet és te h i sz e l benne akkor neked használ ezt garantálom. Nem attól függ egy eszköz hatékonysága hogy milyen csicsás és sokba kerül max. jól mutat a kezeden.
2011. jún. 19. 09:41
 5/9 anonim válasza:
nekem használt a karkötő jobban tudok elaludni és fittebb vagyok nappal. szerintem hatásos.
2011. jún. 21. 11:09
 6/9 anonim válasza:
Ha hiszel benne akkor működik. Ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű :-)
2011. aug. 4. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van. Személyes talizmánként működhet, de ahhoz nem kell valóvilág5-öt nézők tanácsait megfogadni.

Ha komolyan érdekel a téma és TÉNYLEG A HATÁSA ÉRDEKEL, akkor elolvashatod az alábbi bejegyzést és a róla linkelt többi oldalt:

[link]

Persze lehet fröcsögve elküldeni, pedig csak gondolkoztam és intelligens emberként mérlegelem a bejövő infót anélkül, hogy mélytorokkal felszívnám.

2011. aug. 11. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon hittem benne. :) Nem használ. :D igaz, hamisítvány. Lehet az eredeti jó lenne, ki tudja. :))
2011. aug. 29. 10:00
 9/9 homo ludensz ***** válasza:
06.19.9,31-es vagyok. Ismét azt mondom csak hogy mindenkinek annyit"használ" amennyire hisz benne. Egy az ezotéria iránt nyitott személy nagyobb eséllyel fogja azt mondani hogy használt neki mint egy szkeptikus beállitotságu valaki. Ahhoz elég drága nekem is hogy kisérletezzek vele bár egyet szívesen "kimérnék"pusztán radiesztéziai szempontból..
2011. aug. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!