Milyen veszélyei vannak a vér fogysztásnak?
A sült hagymás vér az nagyon finom. :)
De nyersen biztos nem enném meg.
Anyám a csirkepaprikásba is belerakja a csirke vérét, kisebb-nagyobb darabokban. Én mondjuk csak a kisebb darabokat szoktam megenni, mert az biztos átfőtt. :D
Ha az állat egészséges volt, akkor semmi bajod nem lesz tőle.
Ha nem, akkor viszont igen, mert rengeteg betegséget nagyon könnyen elkaphatsz (pl mindenféle fincsi férgetek, ha a vérben ott a pete).
Szóval, nem ajánlatos :)
Apámák nagyon régen, emlékszem, hogy disznóvágáskor virtusból ittak a szerencsétlen coca vájlingba folyó véréből. Brrrr... de akkor már volt bennük néhány atmoszféra nyomás, soha nem lett semmi bajuk.Valószínű a jó kis házi vegyes megtette a hatását.
A hagymás sült vér viszont az egész toros népség reggelije volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!