Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen veszélyei vannak a vér...

Milyen veszélyei vannak a vér fogysztásnak?

Figyelt kérdés
ha mondjuk elkezdenék állati vért inni mik lennének a bajaim.? vagy lehetne valami bajom.? ez csak egy feltételezés.:DDD.de kíváncsi vagyok rá.:))
2013. aug. 14. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Először is egy pszichiátert kellene megkérdezni!
2013. aug. 14. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanaz lenne a bajod, mint ha nyers húst ennél. Kis szerencsével megúszod, viszont be is vihetsz valami kórokozót. Ha jól tudom van ilyen étel is, hogy "sült vér", mikor is a sütés által elpusztulnak a kórokozók, és fogyasztható állapotba kerül a vér.
2013. aug. 14. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A sült hagymás vér az nagyon finom. :)

De nyersen biztos nem enném meg.

Anyám a csirkepaprikásba is belerakja a csirke vérét, kisebb-nagyobb darabokban. Én mondjuk csak a kisebb darabokat szoktam megenni, mert az biztos átfőtt. :D

2013. aug. 14. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha az állat egészséges volt, akkor semmi bajod nem lesz tőle.

Ha nem, akkor viszont igen, mert rengeteg betegséget nagyon könnyen elkaphatsz (pl mindenféle fincsi férgetek, ha a vérben ott a pete).

Szóval, nem ajánlatos :)

2013. aug. 14. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Apámák nagyon régen, emlékszem, hogy disznóvágáskor virtusból ittak a szerencsétlen coca vájlingba folyó véréből. Brrrr... de akkor már volt bennük néhány atmoszféra nyomás, soha nem lett semmi bajuk.Valószínű a jó kis házi vegyes megtette a hatását.

A hagymás sült vér viszont az egész toros népség reggelije volt.

2013. aug. 15. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
első válaszoló ez csak egy szimpla kérdés volt mivel találtam youtub on ilyen videót.Nincsolyan isten hogy én vért igyak.:DD.köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!