Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek ebédre? Help!

Mit főzzek ebédre? Help!

Figyelt kérdés

Szeretnék a családomnak egy finom ebédet készíteni de ötletem sincs mit csinálhatnék.

Húsos ételeket kérlek ne is mondjatok mert azt csak elrontanám :) (3fő+ 1 kutya)

Az értelmes kommentelőknek megy a zöld pacsi :)

14/L

2013. aug. 9. 09:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

3 fő + 1 kutya!

Nehéz dió, nem tudom, a kutya mit szól a gyümölcs-leveshez, a mákos gubához és a behűtött görögdinnyéhez?

Valóban nem egyszerű kitalálni, mit is készítsen egy háziasszony, ha húsmenteset akar, és mindenki kedvére valót?

2013. aug. 9. 10:07
 12/18 anonim válasza:
én is 14 vagyok fiú, nálam beérik a zacskós levessel, meg a kisüthetős pulykamellel meg kumplipürével
2013. aug. 9. 10:31
 13/18 A kérdező kommentje:
De jó neked :D Nálam sajnos nem ><
2013. aug. 9. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gombás rizottó, fehérborral, parmezánnal.Könnyű, fél óra alatt megvan.
2013. aug. 9. 13:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs itthon fehér bor és nem adnak ki nekem :D Már készen van az ebéd és nagyon finom lett! De azért megy a zöld kéz ^^
2013. aug. 9. 14:32
 16/18 anonim válasza:
és mit csináltál?
2013. aug. 9. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:
En rizsfelfujtat, vargabelest, sutoben sult turos palacsintat gondoltam,ezeket tudod vaniliafagyival, pudinggal,lekvarral kinalni. Levesnek zoldseg,vagy gyumolcskremlevest.
2013. aug. 9. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:

rántott cukkini rizzsel, majonézzel

káposztás tészta

krumplis tészta

sajtos tejfölös tészta

mákosguba vanilia szósszal

kutyusnak kutyakonzerv főtt tésztával

2013. aug. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!