Melyik gyümölcsöt nem szereted?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:43
11/34 anonim válasza:
Szilva. Megeszem, de én magamnak sose vennék. Lekvár formájában viszont egyáltalán nem eszem meg. Minden más gyümölcs jöhet:)
12/34 anonim válasza:
Ja, amúgy a gránátalma egyáltalán nem olyan, mint a többi alma. Mivel nem is alma igazából. Pici magok vannak benne, húsos magok, azokat kell enni.
Csak mert valaki azt írta, hogy olyan, mint a többi. Az keveri valamivel nagyon.
13/34 anonim válasza:
Imádom a legtöbb gyümölcsöt. De ananászt, ha lehet nem eszem. A papaya sem túl jó (vagy csak nekem sikerült rosszat kifognom). Maracuját szeretném egyszer megkóstolni meg a gránátalmát (valóban nem olyan mint egy "rendes" alma!).
14/34 anonim válasza:
Én azok közül amit ettem mind szeretem:D Szívesen ennék még ilyen egzotikus gyümölcsöket is:D De a legjobb a gyümölcssaláta, minden gyümölcs egyhelyen együtt:D 17/L
16/34 anonim válasza:
Amit eddig ettem, azokból egyedül a sárgadinnye nem jött be, talán még a szilváért sem rajongok annyira.
18/34 anonim válasza:
A kiwit és a piszkét (egres, pöszméte, v köszméte néven is ismert).
19/34 anonim válasza:
datolya, naspolya, MAZSOLA fúúúúj már a látványától is kiráz a hideg
meg az egrest és ribizlit mert baromira savanyúak! ezen kívül mindent szeretek és sok gyümölcsöt is eszek
20/34 anonim válasza:
előző vok: és SÁRGADINNYE aminek a szagától is a hányinger környékez :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!