Hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Sajtos csipszet szeretnék csinálni. Tudom azt hogy kell hogy vékony legyen de azt nem tudom hogy lesz olyan sajtos íze vagyis hogy a sajtot hogy kell elkészíteni? Van olyan hogy sajtpor? előre is köszönöm a válaszokat.#elkészítés #sajtos csipsz
2013. júl. 30. 22:53
1/2 MacTavish válasza:
Ugyan nagyon nem értek hozzá, de én így csinálnám:
Szalámi szeletelővel (tudod, amiben forog a penge és tolod befelé a szalámit, sonkát, stb) a megmosott, megpucolt, megmosott krumplit felszeletelném ~2 mm-es szeletekre.
Csinálj egy kevésbé tömény sajt-fondüt, a krumplikat fektesd kipapírozott serpenyőbe, vékonyan locsold meg a szósszal. Értsd: NE ússzon a lében.
Légkeverésen süsd, amíg megfelelő állagúra nem sülnek a krumpli szeletkék.
Olajsütés ellenjavallott.
2/2 A kérdező kommentje:
ezt úgy írtad mintha hülye lennék és nem tudnám mi az a szeletelő. amúgy meg nem azzal szoktam vékonyat van ilyen "eszközöm" amivel tudok vékonyakat csinálni csak az érdekelt h hogy tudok ilyen sajtport csinálni amivel meg tudom szórni
2013. aug. 1. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!