Melyik fehércsoki a jó, hol lehet olyat kapni?
Figyelt kérdés
sziasztok! :) szeretnék olyan sütit csinálni amin fehércsoki a bevonat, mint a tortabevonó csak fehérben.. régen láttam vmi márka nélkülit egy kis abc-ben de már nem látok, és nagyobb áruházakban sem, csak a tipikus milka vagy boci fehércsokit, de anyukám szerint ha azt olvasztjuk túrókás lesz.. valaki tudna segíteni?
köszönöm :)
2013. júl. 24. 23:04
1/3 anonim válasza:
A fehér csokoládé akkor ugrik össze, ha túlmelegíted. Nagyon óvatosan kell olvasztani, folyamatosan kevergetve, úgy nem lesz "túrókás". :) Én a Spar sajátmárkását jónak tartom (halványsárga csomagolás, nevetségesen olcsó).
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld kéz, de sikerült találnom olcsón! :))
2013. júl. 25. 15:00
3/3 anonim válasza:
Egyik sem lesz túrókás. Vízgőz fölött kell olvasztani szép lassan, amint elolvadt le is kell venni a tűzről, így nem válik ki belőle a kakaóvaj, ami a csomósodást okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!