A cukorszirup elpárolog a hűtőben?
Figyelt kérdés
Szoktam csinálni Mojito-t általában fél kg cukorból amit ugye cukorsziruppá forralom. Ennyi nem kell egy pohárba és azt írják több oldalon hogy be kell rakni a hűtőbe ott több napig eláll. És azt vettem észre hogy egyre kevesebb van, ez attól van hogy elpárolog? Vagy ez teljesen baromság, és csak a többiek használják :DD2013. júl. 10. 15:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem a többiek dézsmálják : Nagyon minimális mennyiség az ami elpárolog : Elő a szondát és máris lebuknak.
2/5 anonim válasza:
Akkor nálunk a süti, csoki párolog el a hűtőben? :-)))))
3/5 anonim válasza:
Nálunk minden elpárolog a hütőböl ,és a kamrábol is..
4/5 A kérdező kommentje:
oké értem köszi mindenkinek :D akkor felelősségre vonok mindenkit :P
2013. júl. 10. 15:24
5/5 anonim válasza:
Minden vicc nélkül, nálunk az este, csészébe kiöntött kávéból párolgott el reggelre valamennyi rendszerint. Férjem régebben mindig elkészítette este a reggeli kávéját csészébe, és reggel mindig pótolnia kellett egy keveset.
Egyébként én is itt érdeklődtem eziránt akkoriban.:) Én is jöttem kérdezni, hogy a kávé párolog?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!