A McDonald's-os sültkrumpli igazi krumpliból van, vagy valami pépes bigyóból? Ezt eddig még nem tudtam eldönteni.
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 11:21
11/21 anonim válasza:
És mi értelme volna pépesíteni először?
12/21 anonim válasza:
Ha sima krumplit teszel szeletelő gépbe, akkor lesz egy csomó krumpli, ami túl pici lesz sütéshez, így az kidobás. Ha pépesítik, akkor tökéletes méretű krumplit tudnak készíteni.
13/21 anonim válasza:
De plusz munka, plusz energia, plusz pénz.
Aztán meg nem is tudom elképzelni, hogy miért nem esik szét.
14/21 anonim válasza:
Az alapján hogy a mekis marhahús, ami elvileg 100% marhahúsból készül, ennek ellenére egy dán vizsgálat szerint csak 5% a valódi marhahús tartalom, a többi csak mócsing, és bármit kinézek a mekiből. Ha hamburgert akarok, veszek darálthúst, zsömlét, és itthon megcsinálom. Ez is egészségtelen, de legalább házi készítésű.
15/21 anonim válasza:
"Aztán meg nem is tudom elképzelni, hogy miért nem esik szét."
Ne aggódj, tesznek bele olyan anyagokat, amik összetartják!
16/21 anonim válasza:
Nem igazi krumpliból van :) De ezt nyilván nem fogják beismerni...
17/21 anonim válasza:
Néha találni rajta barna részt, amit pucolásnál kell leszedni róla. Belül meg fekete részek is vannak. Szóval igazi krumpli.
18/21 anonim válasza:
Látom nem jut el hozzátok, hogy igazi krumpli, de masszába rakják, és úgy vágják fel. Ennyi erővel a krumpli püré se lenne igazi krumpli...
19/21 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy pépből vagy masszából készítik. Hanem az, hogy laboratóriumban bevizsgálva, köze sincs a krumpihoz...
20/21 anonim válasza:
"Hanem az, hogy laboratóriumban bevizsgálva, köze sincs a krumpihoz..."
EZT tudod valamivel bizonyítani vagy csak úgy hallottad valakitöl, akinek más valaki mondta? Ugyanis ILYEN vizsgálat nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!