14.07: Ezt komolyan gondolod? Azért mert azt mondják, hogy minden tökéletes és kiváló, akkor minden tökéletes és kiváló? Én meg biztos vagyok benne, hogy minden a lehető legsilányabb, és ezért a lehető legkárosabb. Rengeteg szó volt pl. arról, hogy a mindenki más által megvetett, étkezésre alkalmatlannak tartott transzszírban sütnek mindent, mert az a LEGOLCSÓBB! De ez növeli a legjobban a koleszterinszintet. És hát az alapanyagok. A legfinomabb, legkiválóbb színhús! Csakis. Mese habbal.
2009. okt. 17. 14:14
6/15 A kérdező kommentje:
túl tökéletesen van leirva minden :D
Amúgy nem tudom hogy mit higyjek el.
Valahol azt írják hogy minden sz*r van benne stb. Valahol meg azt hogy nincsenek benne egészségre káros dolgok.
2009. okt. 17. 14:16
7/15 anonim válasza:
Közelítsük meg kicsit máshogy. Az én szüleim vendéglátósok voltak. Tudod miből csinálták a fasírtot meg a hortobágyi palacsintát? Szó szerint szemétből. Amit más vendégek otthagytak, meg mindenféle innen-onnan ki- és visszamaradt nyesedékből, szerves anyagból. Az ilyen hamburger típusú termékek kínálják magukat a csalásra. Csak jó erősen össze kell darálni mindent, meg jól megsózni, fűszerezni, és nyam-nyam! Lehet, hogy ez ezekben a gyorséttermekben kicsit kifinomultabb, de azért ne legyen sok illúziód. Ők nem neked akarnak jót, hanem maguknak!
2009. okt. 17. 14:38
8/15 anonim válasza:
de én nem hiszem hogy hazudhatnak a honlapjukon, szerintem tényleg ellenőrzik őket, főleg hogy egy nemzetközi nagy cég. Az a vásárlók tudatos megtévesztése lenne, és nagyon sog cégről hallottam, hgoy mekkora büntetéseket kapnak megtévesztés miatt, de a Mcdonaldsról ilyet még nem hallottam. Ahol soha nem ennék, az pont az ilyen kisvendéglők, magyar büfék. Én csak Don Pepében dolgoztam, és ott tudom, hogy higiénia volt és rend, sok ellenőrzés, ott bátran mertem enni is a szakácsaink főztjéből:)
2009. okt. 17. 14:49
9/15 anonim válasza:
Hamburgerhúsba olyan alkotók kerülnek amely üzletben már nem eladható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!